
Το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ είναι το πρόβλημα, διευκρινίζει ο Νικολαΐδης
Δια της... ηλεκτρονικής οδού, με ένα επεξηγηματικό e-mail, έδωσε «σημεία ζωής» ο Ντέμης Νικολαΐδης. Επιβεβαίωσε ότι η απουσία του οφείλεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ και προανήγγειλε την επιστροφή του στις προπονήσεις, ώστε να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
29
Δια της… ηλεκτρονικής οδού, με ένα επεξηγηματικό e-mail, έδωσε «σημεία ζωής» ο Ντέμης Νικολαΐδης. Επιβεβαίωσε ότι η απουσία του οφείλεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ και προανήγγειλε την επιστροφή του στις προπονήσεις, ώστε να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
Η ανακοίνωση του επιθετικού της ΑΕΚ έχει ως εξής:
«Η αβεβαιότητα στο ιδιoκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ και η απουσία σταθερής διοίκησης, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δημιουργούν πρόβλημα στις σχέσεις μου και στις φιλοδοξίες μου με την ΑΕΚ.
»Σεβόμενος την επιθυμία του προπονητή μου -στον οποίο μετέφερα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου- να είμαι μαζί με την ομάδα, θα συμμετέχω στις προπονήσεις απο αύριο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, οι οποίες θα καθορίσουν το μελλον της ΑΕΚ και της καριέρας μου.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Pierrakakis Heads to Washington for IMF and G7 Talks
- Amber Alert για την αρπαγή 6χρονου από τη Βουλιαγμένη
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
