
Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ στην Ταϊβάν
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την Τετάρτη την Ταϊβάν, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
37
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την Τετάρτη την Ταϊβάν, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:17 ώρα Ελλάδος και το επίκεντρό του βρισκόταν 63χλμ ανατολικά της πόλης Ιλάν στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού. Η δόνηση έγινε αισθητή στο μεγαλύτερο τμήμα της νησιωτικής χώρας.
Στις 21 Σεπτεμβρίου 1999 είχε σημειωθεί σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2.400 άνθρωποι και να καταρρεύσουν ή να υποστούν σημαντικές ζημιές περισσότερα από 50.000 κτίρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Η επιστήμη ξέρει γιατί παίρνεις τη δουλειά τόσο προσωπικά


