
Εύκολα τα θέματα σε Ιστορία, δύσκολα σε Βιολογία και Χημεία στις Πανελλαδικές της Τρίτης
Συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις της Β και Γ Λυκείου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τους μαθητές να χαρακτηρίζουν ποικιλοτρόπως τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν.
62
Συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις της Β και Γ Λυκείου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τους μαθητές να χαρακτηρίζουν ποικιλοτρόπως τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν.
Εύκολα και αναμενόμενα χαρακτηρίστηκαν από τους μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου -ανάλογα με την κατεύθυνση που ακολουθούν- τα θέματα της Ιστορίας και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, ενώ σχετικά δύσκολα αυτά της Βιολογίας και της Χημείας – Βιοχημείας.
Οι μαθητές της Β Λυκείου που διαγωνίστηκαν την Τρίτη στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας χαρακτήρισαν τα θέματα απλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ που πέθανε η 19χρονη Μυρτώ – Τι λέει ο 23χρονος
- Μετωπική σύγκρουση τρένων στη Δανία – Τραυματίστηκαν «αρκετά άτομα»
- Πόσο κοστίζει πραγματικά η ασφάλεια αυτοκινήτου;
- «Ο Στάνλεϊ ήταν η μεγαλύτερη ντίβα» – Ο Τούτσι απαντά στο αστείο της Αν Χάθαγουεϊ
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
