Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τσάρλτον Ίστον εξελέγη, τη Δευτέρα, για τέταρτη χρονιά πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Κατόχων Όπλων των ΗΠΑ (ΝRA).
Όπως μεταδίδει το Reuters, στο 130ό ετήσιο συνέδριο της Ένωσης, το οποίο συνήλθε για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ο 77χρονος Ίστον εξελέγη ομόφωνα νέος πρόεδρος.
Στις εργασίες του συνεδρίου, που διήρκεσε τρεις ημέρες, συμμετείχαν πάνω από 50.000 μέλη της Ένωσης, ενώ για την εκλογή του προέδρου ψήφισαν τα 76 στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»