
Τους 35 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο
Ένας μίνι καύσωνας θα πλήξει τη χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές θα ξεπεράσει ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
56
Ένας μίνι καύσωνας θα πλήξει τη χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές θα ξεπεράσει ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Από αύριο θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και θα αρχίσει η άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν μέτριοι και η έντασή τους δεν θα ξεπεράσει τα τρία Μποφόρ.
Το Σαββατοκύριακο ο μίνι καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του: ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ορισμένες περιοχές -στα πεδινά της κεντρικής και της νότιας Ελλάδας- θα φτάσει και τους 38 βαθμούς.
Πάντως, η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως θα διατηρηθούν και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)
- Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


