25

Καλώ τον πρόεδρο της ΝΔ να ανακαλέσει τα ανακριβή στοιχεία του, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Γεωργίας Γιώργος Ανωμερίτης απαντώντας στις κατηγορίες του Κώστα Καραμανλή μετά τη σημερινή συνάντηση του δεύτερου με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει τη δική της αποτυχία και ανεπάρκεια στις πλάτες των ασφαλισμένων, ο κ. Ανωμερίτης τόνισε ότι όσοι κατέχουν μία υπεύθυνη θέση πρέπει να αντιμετωπίζουν με μεγάλη προσοχή τα αγροτικά θέματα και να κάνουν χρήση επίσημων στοιχείων.


«Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα τα επίσημα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι το αγροτικό εισόδημα αυξήθηκε και ότι οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων είναι μεγαλύτερες την τελευταία τριετία. Όσον αφορά στο συνταξιοδοτικό των αγροτών, δεν μπορεί κανείς να ομιλεί, όταν το κράτος χορηγεί το 90% των συντάξεων» υπογράμμισε ο υπουργός Γεωργίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ