
Επιταχύνει τις διαδικασίες πλειστηριασμών η Αγροτική
Την εντατικοποίηση της διαδικασίας πλειστηριασμών υποθηκευμένων περιουσιών για όσους αγρότες δεν έχουν εξοφλήσει τα δάνειά τους αποφάσισε η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, στο πλαίσιο εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου της.
61
Την εντατικοποίηση της διαδικασίας πλειστηριασμών υποθηκευμένων περιουσιών για όσους αγρότες δεν έχουν εξοφλήσει τα δάνειά τους αποφάσισε η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, στο πλαίσιο εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου της.
Με εγκύκλιο, που απέστειλε προς όλα τα υποκαταστήματα της Αγροτικής, ο πρόεδρος της τράπεζας Πέτρος Λάμπρου τονίζει: «Η αποτελεσματικότητα των προϊσταμένων των μονάδων, καθώς και κάθε άλλου στελέχους, στην επιχειρούμενη εντατικοποίηση της ρευστοποίησης των απαιτήσεων της τράπεζας, θα ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη και θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο αξιολόγησής τους».
Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας, η εντατικοποίηση των πλειστηριασμών θα γίνεται για όσους:
- καθυστερούν για πολλά χρόνια την εξόφληση των οφειλών τους, ενώ έχουν από πλευράς εσόδων μεγαλύτερη δυνατότητα για πληρωμή,
- προσπαθούν να εξαπατήσουν τις υπηρεσίες της τράπεζας, είτε φυγαδεύοντας την παραγωγή τους είτε παρακρατώντας συστηματικά τις εισπράξεις από πωλήσεις ενεχύρων, και
- διαθέτουν διασφαλίσεις σε οριακό επίπεδο ή τα περιουσιακά στοιχεία με τα οποία διασφαλίζεται το δάνειο απαξιώνονται με γρήγορο ρυθμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα στον ΕΦΚΑ – Αναφορές για έναν τραυματία
- Γιώργος Γιαννόπουλος: Η μιζέρια είναι στη φύση του Έλληνα
- Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση πάρκινγκ
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

