
Ποσό 1,2 δισ. δραχμών θα διατεθεί για την αντιπυρική προστασία στην Αττική
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1,2 δισ. δραχμών θα χορηγήσει τις προσεχείς ημέρες η Περιφέρεια Αττικής στους δήμους και τις κοινότητες του νομού, προκειμένου να λάβουν μέτρα αντιπυρικής προστασίας.
56
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1,2 δισ. δραχμών θα χορηγήσει τις προσεχείς ημέρες η Περιφέρεια Αττικής στους δήμους και τις κοινότητες του νομού, προκειμένου να λάβουν μέτρα αντιπυρικής προστασίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία τη Δευτέρα, το ποσό αυτό θα διατεθεί για τον καθαρισμό των περιαστικών δασών, την ενίσχυση των εθελοντικών δράσεων των δήμων και την αγορά εξοπλισμού.
Ο φετινός αντιπυρικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής προβλέπει επίσης τη φύλαξη των δασικών εκτάσεων σε 24ωρη βάση, την ενίσχυση των δασαρχείων σε προσωπικό και την ενοικίαση μεγάλων υδροφόρων οχημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μενίδι: Συνεχίζεται η δίκη για τον Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Εμείς δεν ρίχναμε πιστολιές»
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Κρήτη: Εξαφάνιση 43χρονης – Τα πρώτα ευρήματα από τις έρευνες
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας

