
Εννιάχρονος σκότωσε κατά λάθος συνομήλικό του με όπλο
Ένα 9χρονο αγόρι από το Κιλκίς σκότωσε κατά λάθος το Σάββατο το μεσημέρι συνομήλικό του με το κυνηγετικό όπλο που βρήκε στο σπίτι του παππού του.
38
Ένα 9χρονο αγόρι από το Κιλκίς σκότωσε κατά λάθος το Σάββατο το μεσημέρι συνομήλικό του με το κυνηγετικό όπλο που βρήκε στο σπίτι του παππού του.
Ο μικρός πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τον οκτάχρονο φίλο του από το Πολύκαστρο του Κιλκίς. Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι του παππού του εννιάχρονου και έπαιζαν μόνα τους στην κρεβατοκάμαρα.
Το μικρό αγόρι βρήκε το κυνηγετικό όπλο του παππού του, τοποθέτησε φυσίγγια στη θαλάμη και πυροβόλησε τον φίλο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ο εννιάχρονος, οι γονείς και ο παππούς του συνελήφθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεαλιστικές προοπτικές του «ασυμβίβαστου»
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
