
Καλά στην υγεία τους οι 50 επιβάτες του «Καπετάν Σταμάτης»
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ του μικρού επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Καπετάν Σταμάτης», καθώς έπλεε ανοιχτά της Χίου με προορισμό τη Σάμο. Τελικά, η φωτιά έσβησε με ιδία μέσα, ενώ και οι 50 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
28
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ του μικρού επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Καπετάν Σταμάτης», καθώς έπλεε ανοιχτά της Χίου με προορισμό τη Σάμο. Τελικά, η φωτιά έσβησε με ιδία μέσα, ενώ και οι 50 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Στην περιοχή έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό. Το «Καπετάν Σταμάτης» επέστρεψε στο λιμάνι της Χίου, από όπου είχε αποπλεύσει με εντολή των ανδρών του Λιμενικού, και οι επιβάτες προωθήθηκαν για τη Σάμο με άλλο πλοίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

