
Δεκαοκτώ άτομα σκοτώθηκαν από συντριβή αεροπλάνου στο Κολοράντο
Δεκαοκτώ άτομα σκοτώθηκαν την Πέμπτη όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, τύπου Gulfstream III, συνετρίβη στο Κολοράντο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).
56
Δεκαοκτώ άτομα σκοτώθηκαν την Πέμπτη όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, τύπου Gulfstream III, συνετρίβη στο Κολοράντο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).
Το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση τσάρτερ από το Λος Αντζελες για το Ασπεν με 15 επιβάτες και τριμελές πλήρωμα, συνετρίβη πολύ κοντά στο διάδρομο προσγείωσης του κέντρου χειμερινών σπορ Ασπεν, στο Κολοράντο.
Εκπρόσωπος της FAA δήλωσε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους δεν είχε αναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα στον πύργο ελέγχου πριν από το δυστύχημα.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να προσγειωθεί όταν ξαφνικά προσέκρουσε σε ένα λοφίσκο και απώλεσε το τμήμα της ουράς. Ακυβέρνητο το αεροπλάνο άρχισε να πέφτει, για να συντριβεί σε απόσταση 500 μέτρων από το διάδρομο.
Το αεροσκάφος ανήκε στην εταιρεία Airborne Charter Inc. της Καλιφόρνιας.
Τελευταία ενημέρωση: 10:00
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Προσοχή! Ανακαλείται παρτίδα βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης