
Ανακαλύφθηκαν τα συντρίμμια και του δεύτερου αμερικανικού F-15
Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν την Τετάρτη τα συντρίμμια του δεύτερου αγνοούμενου αεροσκάφους τύπου F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στα βουνά της Σκοτίας. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του πιλότου του.
31
Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν την Τετάρτη τα συντρίμμια του δεύτερου αγνοούμενου αεροσκάφους τύπου F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στα βουνά της Σκοτίας. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του πιλότου του.
Το πρώτο από τα δύο αγνοούμενα μονοθέσια αεροπλάνα, καθώς και το πτώμα του πιλότου του βρέθηκαν χθες κοντά στην κορυφή του όρους Μπεν Μακντούι, στην οροσειρά Κέινγκορμ, όπου κατέπεσαν τη Δευτέρα.
Τα δύο F-15 είχαν εξαφανιστεί 45 λεπτά μετά την απογείωσή τους το μεσημέρι της Δευτέρας από την αεροπορική βάση Λέικενχιθ, 120χλμ. βορειοανατολικά του Λονδίνου. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, τα αεροσκάφη εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Φωτιά σε αεροσκάφος της Turkish Airlines μετά την προσγείωσή του – Δείτε βίντεο
- Συνταγή: Κις λορέν με σολομό και μπρόκολο
- Το τέλος της στρατιωτικής ισχύος; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones θολώνουν τη γραμμή του μετώπου
- Σε τροχιά δυσμενούς σεναρίου η οικονομία της Ελλάδας – Αποκωδικοποιώντας κρίσιμους δείκτες
- Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν μετά από εκατέρωθεν απορρίψεις των σχεδίων για τερματισμό του πολέμου
- Η επιστήμη βρήκε το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση



