Επτά εταιρείες ανταποκρίθηκαν στη δημόσια διαβούλευση της ΕΕΤΤ
Έληξε τη Δευτέρα η δημόσια διαβούλευση για την εκχώρηση φάσματος στις ζώνες κινητών επικοινωνιών δεύτερης και τρίτης γενιάς και για τη χορήγηση των σχετικών αδειών.
55
Έληξε τη Δευτέρα η δημόσια διαβούλευση για την εκχώρηση φάσματος στις ζώνες κινητών επικοινωνιών δεύτερης και τρίτης γενιάς και για τη χορήγηση των σχετικών αδειών.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 23 Φεβρουαρίου 2001 και στόχος ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να θέσουν τις απόψεις τους επί του θέματος μέσω ερωτηματολογίου.
Στο ερωτηματολόγιο, το οποίο ήταν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), απάντησαν οι εταιρείες UMTS Forum, Panafon, Stet Hellas Τηλεπικοινωνίες, Ericsson Hellas, Wind Telecommunicazioni, CHAOS Me AE.
Τα θέματα του ερωτηματολογίου αφορούσαν στην αγορά των κινητών τηλεπικοινωνιών, στη διαδικασία επιλογής των εταιρειών που θα αδειοδοτηθούν και στους όρους και τις αρχές των αδειών.
Θα ακολουθήσει επεξεργασία των απαντήσεων και στις αρχές Απριλίου θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βγάζει από τον «πάγο» την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ
- Στα άκρα η κόντρα Κίνας – Παναμά για τα λιμάνια της διώρυγας
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων

