Ακαρπη και η τρίτη συνάντηση
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε τη Δευτέρα η τρίτη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των τραπεζών, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων.
27
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε τη Δευτέρα η τρίτη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των τραπεζών, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων.
Οι εκπρόσωποι της εργοδοτικής πλευράς δεν παρουσίασαν τις θέσεις τους σχετικά με τα οικονομικά αιτήματα που θέτει η ΟΤΟΕ, με το επιχείρημα ότι το οικονομικό μέρος της σύμβασης δεν έχει συζητηθεί αρκετά μεταξύ των διοικήσεων των τραπεζών.
Η στάση της διαπραγματευτικής ομάδας των τραπεζών προκάλεσε την αντίδραση της ΟΤΟΕ, η οποία τόνισε ότι δεν θα δεχτεί τη συνέχιση μιας ατέρμονης διαδικασίας συζητήσεων χωρίς αποτέλεσμα και προειδοποίησε με δυναμική αντίδραση του κλάδου.
Δεν υπάρχει θέμα διευθέτησης του ωραρίου, διευκρινίζει ο Τάσος Γιαννίτσης
Δεν υπάρχει θέμα διευθέτησης του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών, εν όψει της εφαρμογής του νέου εργασιακού νόμου από 1ης Απριλίου, διευκρίνισε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Τάσος Γιαννίτσης.
Σε έγγραφη απάντηση του υπουργού Εργασίας σε επιστολή της ΟΤΟΕ, με την οποία η ομοσπονδία ζητούσε διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα του χρόνου εργασίας, τονίζεται ότι ο νόμος 2874/00 δεν επηρεάζει τα ωράρια των συναλλαγών και της απασχόλησης στις τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βγάζει από τον «πάγο» την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ
- Στα άκρα η κόντρα Κίνας – Παναμά για τα λιμάνια της διώρυγας
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων

