Πέθανε η «ψυχή» των The Mamas & the Papas, Τζον Φίλιπς
Ο βετεράνος του ροκ εν ρολ, ιδρυτής και βασικός στιχουργός του γνωστού συγκροτήματος της δεκαετίας του 60 The Mamas & the Papas, Τζον Φίλιπς, πέθανε σήμερα, Κυριακή, σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς.
43
Ο βετεράνος του ροκ εν ρολ, ιδρυτής και βασικός στιχουργός του γνωστού συγκροτήματος της δεκαετίας του 60 The Mamas & the Papas, Τζον Φίλιπς, πέθανε σήμερα, Κυριακή, σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς.
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός του, Ελίζαμπεθ Φροντ, ο Φίλιπς, ο οποίος παλαιότερα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος εξαιτίας της πολυετούς χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, πέθανε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο του UCLA.
To 1967 o Φίλιπς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που διοργάνωσαν το Φεστιβάλ Μοντερέι, μέσα από το οποίο έγιναν γνωστοί στο ευρύτερο αμερικανικό κοινό ο θρύλος της ροκ Τζίμι Χέντριξ και το βρετανικό συγκρότημα Who.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Τζον Φίλιπς είχε ολοκληρώσει πρόσφατα την ηχογράφηση του άλμπουμ Slow Starter, καθώς και του δίσκου Pay Pack and Follow, η παραγωγή του οποίου άρχισε πριν από 25 χρόνια μαζί με τους Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς. Το άλμπουμ αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει το Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»
- Αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων του Εθνικού Μετώπου στους Αμπελόκηπους
- AI και πυρηνικός όλεθρος: Η αυτοματοποίηση της διοίκησης και ο κίνδυνος του αστραπιαίου πολέμου
- ΑΕΛ Novibet – Πανσερραϊκός 0-1: Μία ευκαιρία οι Σερραίοι, ένα «χρυσό» γκολ παραμονής! (vid)
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- Τουρκία: Οπαδοί ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο μετά τη νίκη του σε αγώνα μποξ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442