
Συστηματικό διάλογο με το κυβερνών κόμμα προτείνει ο Λ.Κύρκος
Tην ανάγκη ενός γενναίου ανοίγματος και ενός συστηματικού διαλόγου ανάμεσα στο Συνασπισμό και το ΠAΣOK υπογράμμισε ο Λεωνίδας Kύρκος σε συνέντευξή του την Κυριακή στο ραδιοφωνικό σταθμό Παρατηρητής της Θεσσαλονίκης.
34
Tην ανάγκη ενός γενναίου ανοίγματος και ενός συστηματικού διαλόγου ανάμεσα στο Συνασπισμό και το ΠAΣOK υπογράμμισε ο Λεωνίδας Kύρκος σε συνέντευξή του την Κυριακή στο ραδιοφωνικό σταθμό Παρατηρητής της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κύρκος τόνισε ότι «η Αριστερά πρέπει να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με το ΠAΣOK» και δήλωσε αντίθετος με την άποψη που έχει εκφραστεί από μερίδα στελεχών του ΣYN για τη συγκρότηση μετώπου με το KKE και το ΔHKKI, δεδομένου ότι υπάρχουν -όπως είπε- ιδεολογικά τείχη, ιδίως με το KKE.
«O προνομιακός χώρος συζήτησης και διαλόγου για τον ΣYN πρέπει να είναι ο χώρος του ΠAΣOK» προσέθεσε το ιστορικό στέλεχος, υποστηρίζοντας ότι, εάν αυτός ο διάλογος ευοδωθεί, μπορεί να φτάσει στη διατύπωση ενός κυβερνητικού προγράμματος.
ΑΠΕ
- Ο Σενγκούν και η… προσοχή στον Λεμπρόν Τζέιμς: Ο Τούρκος εξήγησε το viral στιγμιότυπο με τον «Βασιλιά» του NBA (vids)
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου – Τι λένε οι ίδιοι και πώς απαντά ο Δήμος
- «Η συμβουλή του πατέρα μου» – Τα καθημερινά τηλεφωνήματα του 26χρονου Χόμερ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
- Washington Post κατά Τραμπ: Οι δηλώσεις του αναιρούν η μία την άλλη – «Αδειάζει» τους δικούς του
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φρανσίσκο»
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απαλλαγή Ρωμανού και άλλων δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

