
Δολοφονική απόπειρα κατά του Ισραηλινού υπουργού Αμυνας στη Γάζα
Ανεπιτυχής δολοφονική απόπειρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής εναντίον του νέου υπουργού Αμυνας του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Μπεν - Ελιέζερ στη Λωρίδα της Γάζας. Οι δύο σφαίρες που έριξε ένας Παλαιστίνιος ελεύθερος σκοπευτής εναντίον του Ισραηλινού αξιωματούχου δεν βρήκαν το στόχο τους.
51
Ανεπιτυχής δολοφονική απόπειρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής εναντίον του νέου υπουργού Αμυνας του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Μπεν – Ελιέζερ στη Λωρίδα της Γάζας. Οι δύο σφαίρες που έριξε ένας Παλαιστίνιος ελεύθερος σκοπευτής εναντίον του Ισραηλινού αξιωματούχου δεν βρήκαν το στόχο τους.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού, ο ελεύθερος σκοπευτής έριξε τον πρώτο πυροβολισμό την ώρα που ο Ελιέζερ παρατηρούσε τα παλαιστινιακά εδάφη από τη στέγη του αρχηγείου της μεραρχίας του ισραηλινού στρατού στον εβραϊκό οικισμό Γκους Κατίφ στη Λωρίδα της Γάζας.
Ισραηλινοί στρατιώτες και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έσπευσαν να καλύψουν με τα σώματά τους τον Ελιέζερ, ο οποίος δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Συνοδεία του επικεφαλής των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Σαούλ Μοφάζ, και αξιωματούχων του στρατού, ο υπουργός Αμυνας απομακρύνθηκε από τη στέγη, και την ώρα που οδηγούνταν στο αυτοκίνητό του, προστατευόμενος από μεγάλο αριθμό στρατιωτών, πέρασε κοντά του η δεύτερη σφαίρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον ισραηλινό στρατό για το επεισόδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

