Συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης 40χρονος αρχαιολόγος
Σε μουσείο είχε μετατρέψει το σπίτι του, στην περιοχή Φορτέτσα Ηρακλείου, ο 40χρονος αρχαιολόγος Νικόλαος Παναγιωτάκης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και ανακρίνεται.
43
Σε μουσείο είχε μετατρέψει το σπίτι του, στην περιοχή Φορτέτσα Ηρακλείου, ο 40χρονος αρχαιολόγος Νικόλαος Παναγιωτάκης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και ανακρίνεται.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, καθώς στο σπίτι του Παναγιώτακη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7.000 αρχαία νομίσματα, χιλιάδες αρχαία αντικείμενα -κυρίως μικρού μεγέθους- αλλά και τμήματα μεγαλύτερων, όπως πήλινων αγγείων και αμφορέων.
ΑΠΕ
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442