Η αισθητική και η ταυτότητα της σύγχρονης μουσικής, θέμα συμποσίου στη Λαμία
Συμπόσιο με θέμα «Ζητήματα αισθητικής και ταυτότητας στη σύγχρονη μουσική δημιουργία» διοργανώνει το Κέντρο Μεσογειακής Μουσικής το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Κάστρου Λαμίας. Το συμπόσιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Πολιτιστικού Δικτύου Πόλεων του υπουργείου Πολιτισμού.
38
Συμπόσιο με θέμα «Ζητήματα αισθητικής και ταυτότητας στη σύγχρονη μουσική δημιουργία» διοργανώνει το Κέντρο Μεσογειακής Μουσικής το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Κάστρου Λαμίας. Το συμπόσιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Πολιτιστικού Δικτύου Πόλεων του υπουργείου Πολιτισμού.
Στόχος του συμποσίου είναι να δημιουργήσει ένα χώρο συνάντησης συνθετών, μουσικολόγων, καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, ερμηνευτών και εκπαιδευτικών, καθώς και να δημιουργήσει ένα πεδίο ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ως προς την αισθητική και την ταυτότητα της σύγχρονης μουσικής.
Οι εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο Κάστρου Λαμίας και στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, θα πλαισιώνονται από συναυλίες και εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα συζητηθεί η φυσιογνωμία και η φιλοσοφία του Διαγωνισμού Σύνθεσης, που θα διενεργεί το Κέντρο Μεσογειακής Μουσικής σε ετήσια βάση, ο οποίος θα προκηρυχθεί για πρώτη φορά την άνοιξη του 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442