Χτυποκάρδια στο… δικαστήριο για τον Τζέισον Πρίστλεϊ
Ο Μπράντον, το «καλό παιδί» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» -και κατά κόσμον Τζέισον Πρίστλεϊ- είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει ένα συμβουλευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, ποινή η οποία του επιβλήθηκε από το δικαστήριο ύστερα από τροχαίο που προκάλεσε το 1999 λόγω μέθης.
45
Ο Μπράντον, το «καλό παιδί» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» -και κατά κόσμον Τζέισον Πρίστλεϊ- είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει ένα συμβουλευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, ποινή η οποία του επιβλήθηκε από το δικαστήριο ύστερα από τροχαίο που προκάλεσε το 1999 λόγω μέθης.
Το ατύχημα είχε στοιχίσει ακριβά στον τηλεοπτικό σταρ, καθώς δεν κατέστρεψε μόνο το αυτοκίνητό του -μάρκας Πόρσε- αλλά κινδύνευσε να βλάψει και το clean cut προφίλ, που χρόνια τώρα έχει υιοθετήσει μέσα από τις επαγγελματικές του επιλογές.
Όπως αποφάσισε το δικαστήριο την Τρίτη, ο 31χρονος Πρίστλεϊ πρέπει να ολοκληρώσει το τρίμηνο πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών.
Το CNN μετέδωσε ότι ο Πρίστλεϊ είχε οδηγηθεί για πέντε ημέρες στη φυλακή τον περασμένο Μάρτιο, γιατί είχε διακόψει το πρόγραμμα, κάτι που έγινε για επαγγελματικούς λόγους, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του. Ήδη έχει ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα προσφοράς κοινωνικής εργασίας διάρκειας πέντε εβδομάδων, που επίσης του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442