Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα, Κυριακή, ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ, σερ Σον Κόνερι. Ο γνωστός Σκοτσέζος ηθοποιός έφτασε στη χώρα μας μαζί με τη ζωγράφο σύζυγό του, Μισλίν Ροκμπρίν - Κόνερι, η οποία υπήρξε, άλλωστε, η αφορμή για την επίσκεψή του στη χώρα μας, καθώς έργα της θα παρουσιαστούν στον πολυχώρο «Αθηναΐς» στο Βοτανικό.
Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα, Κυριακή, ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ, σερ Σον Κόνερι. Ο γνωστός Σκοτσέζος ηθοποιός έφτασε στη χώρα μας μαζί με τη ζωγράφο σύζυγό του, Μισλίν Ροκμπρίν – Κόνερι, η οποία υπήρξε, άλλωστε, η αφορμή για την επίσκεψή του στη χώρα μας, καθώς έργα της θα παρουσιαστούν στον πολυχώρο «Αθηναΐς» στο Βοτανικό.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το ζεύγος Κόνερι -το οποίο θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες την Παρασκευή- κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ξεναγηθεί στους αρχαιολογικούς χώρους της Ακρόπολης, των Δελφών και της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ πιθανή θεωρείται και η επίσκεψή του στο Αγιον Όρος.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών