Δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο Τόρβαλντς
Παρά την πρόσφατη υπόσχεση του Λίνους Τόρβαλντς ότι ο νέος πυρήνας 2.4 του λειτουργικού συστήματος Linux θα δοθεί στην κυκλοφορία το Δεκέμβριο, στα χέρια των φίλων του ανοιχτού λογισμικού έφτασε μόνο η προέκδοση.
65
Παρά την πρόσφατη υπόσχεση του Λίνους Τόρβαλντς ότι ο νέος πυρήνας 2.4 του λειτουργικού συστήματος Linux θα δοθεί στην κυκλοφορία το Δεκέμβριο, στα χέρια των φίλων του ανοιχτού λογισμικού έφτασε μόνο η προέκδοση.
Η τελική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο ιδρυτής του Linux, δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη προέκδοση. Σε σημείωμα που απέστειλε σε δοκιμαστές – χρήστες του νέου πυρήνα, ο Τόρβαλντς παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να τηρήσει το αρχικό χρονικό πλαίσιο.
Όπως μετέδωσε το ZDNet, o Τόρβαλντς δεν κατέστησε σαφές πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση, αν και συνολικά ο πολυαναμενόμενος νέος πυρήνας έχει καθυστερήσει πάνω από ένα χρόνο.
Αρκετοί κατασκευαστές λειτουργικών συστημάτων, όπως η Red Hat και η Caldera Systems, έχουν κάνει ήδη σχέδια για την ενσωμάτωση του νέου πυρήνα στις δικές τους εκδόσεις Linux και ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα με την καθυστέρηση.
Η Red Hat θα ενσωματώσει τον πυρήνα 2.4 στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, με το όνομα Florence, το πρώτο τρίμηνο του 2001. Η Caldera θα αξιοποιήσει το νέο λογισμικό στα λειτουργικά της συστήματα eDesktop και eServer στο δεύτερο τρίμηνο του 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελβετικό φράγκο: Πώς θα γίνει η ρύθμιση για τα δάνεια – Το «όχι» των δανειοληπτών
- Ολυμπιακός: Το τρίλεπτο «μπλακ άουτ» και το 15-0 της Βαλένθια (vids)
- Σκύλος που μένει μόνιμα δεμένος: Τι στερείται, οι επιπτώσεις στη συμπεριφορά του
- Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω βιώσει άρρωστη και κακοποιητική ζήλεια»
- Αυξημένη κίνηση και μποτιλιαρίσματα στους δρόμους της Αττικής
- Ήττα Κομισιόν από τα λόμπι: Αυτοκίνητα με βενζίνη και μετά το 2035




