Διαρροές… στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της γιορτής του δήμου Αθηναίων
Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Κυριακής ο δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια, παρουσιάζει... διαρροές, καθώς τραγουδιστές, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Χάρις Αλεξίου, αλλά και ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης και η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, δεν θα λάβουν μέρος στη γιορτή. Αιτία εμφανίζεται να είναι η πρόσκληση του δήμου προς την Αννα Βίσση, την Καίτη Γαρμπή και το Λευτέρη Πανταζή να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Κυριακής ο δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια, παρουσιάζει… διαρροές, καθώς τραγουδιστές, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Χάρις Αλεξίου, αλλά και ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης και η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, δεν θα λάβουν μέρος στη γιορτή. Αιτία εμφανίζεται να είναι η πρόσκληση του δήμου προς την Αννα Βίσση, την Καίτη Γαρμπή και το Λευτέρη Πανταζή να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι διαφώνησε με τον τρόπο που καταρτίστηκε η λίστα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση και ζήτησε να εξαιρεθεί, κάτι που, όπως είπε, «έγινε δεκτό χωρίς κανένα πρόβλημα». Από την άλλη πλευρά, η Χάρις Αλεξίου αποχώρησε λόγω τεχνικών προβλημάτων, τα οποία, σύμφωνα με στελέχη του δήμου Αθηναίων, στάθηκε αδύνατο να ξεπεραστούν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.