«Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα, σύνθημα για το μέλλον» : Ημερίδα για άτομα με ειδικές ικανότητες
Θεσσαλονίκη: Στο πλαίσιο του Money Show 2000, η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Down και το περιοδικό "Αναπηρία Τώρα", διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα, σύνθημα για το μέλλον".
Θεσσαλονίκη: Στο πλαίσιο του Money Show 2000, η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Down και το περιοδικό «Αναπηρία Τώρα», διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα, σύνθημα για το μέλλον».
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων των συλλόγων της κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου 2000, στις 10 π.μ. στην αίθουσα Regency Ball room του ξενοδοχείου Hyatt Regency. H είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (031) 211915.
health.in.gr
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές