Μία παράσταση του ΚΘΒΕ για τους μικρούς θεατές της Βορείου Ελλάδος
Το «Μαγικό αυλό» των Β.Α.Μότσαρτ - Ε.Σικανέντερ ανεβάζει από την Κυριακή η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στο θέατρο Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών.
Το «Μαγικό αυλό» των Β.Α.Μότσαρτ – Ε.Σικανέντερ ανεβάζει από την Κυριακή η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στο θέατρο Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών.
Ο πρίγκιπας Ταμίνο, η βασίλισσα της νύχτας, η όμορφη κόρη της, Παμίνα, ο κακός δαίμονας Σαράστρο και ο αστείος Παπαγκένο είναι οι ήρωες αυτού του μαγικού παραμυθιού, που μιλά για την αγάπη, τη σοφία και τη νίκη του καλού ενάντια στο κακό.
Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή και απόδοση της Ελένης Μαβίλη. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Καλατζόπουλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Αννας Μαχαιριανάκη, η μουσική διασκευή του Γιώργου Κατσαρού και οι χορογραφίες της Κατερίνας Ανδριοπούλου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30