
Πλασματικό χαρακτήρισε το 4-1 ο τεχνικός του ΟΦΗ Αρης Βασιλείου
Μπορεί ο ΟΦΗ να σκόραρε πρώτος στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλάβια στην Πράγα, όμως το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι Τσέχοι ήταν εκείνο που προκάλεσε την... κατάρευση των Κρητικών. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Αρης Βασιλείου μετά τη λήξη της συνάντησης.
66
Μπορεί ο ΟΦΗ να σκόραρε πρώτος στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλάβια στην Πράγα, όμως το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι Τσέχοι ήταν εκείνο που προκάλεσε την… κατάρευση των Κρητικών. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Αρης Βασιλείου μετά τη λήξη της συνάντησης.
«Παίξαμε πολύ καλά για εξήντα λεπτά, δημιουργώντας ευκαιρίες για την επίτευξη ενός ακόμα γκολ. Δυστυχώς, όμως, το πρώτο γκολ της Σλάβια, που ήλθε αμέσως μετά το δικό μας γκολ, έφερε την απογοήτευση στους παίκτες μου» είπε χαρακτηριστικά ο Αρης Βασιλείου.
«Μετά το 3-1 χάσαμε την ψυχραιμία μας και ήλθε το βαρύ 4-1, που, με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, ήταν πλασματικό» συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να στρέψουν την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική ομάδα: Η παρακάμερα από την ισοπαλία στη Σουηδία (vid)
- Κυλικεία: Τέλος αλλαντικά, κρουασάν, αναψυκτικά – Τι θα τρώνε τα παιδιά από Σεπτέμβρη
- Αυτή είναι η κυβερνητική «ομάδα κρούσης» του ΠΑΣΟΚ – Όλα τα ονόματα
- Δήμος Αθηναίων: Το Κουκάκι αποκτά τον δικό του λεμονόκηπο
- ΔΟΑΕ: Κατάπαυση πυρός στο μέτωπο κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Γαλλία: Oργή για τις παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης – Τι είπε ο Μακρόν

