75

Τον Ολλανδό Ντικ Γιολ όρισε η UEFA να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Γιουβέντους για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Αγώνας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου μας. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν στους «16» του θεσμού παρέα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ για τη Γιουβέντους είναι αρκετή και η ισοπαλία.


Ο Ντικ Γιολ, που έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου του 1956 και είναι διεθνής από το 1993, θεωρείται ένας από τους αυστηρούς διαιτητές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.


Ο Ολλανδός διαιτητής είχε μπει από το… παράθυρο στη λίστα του Euro 2000, όταν αρρώστησε ο συμπατριώτης του, Μάριο φαν ντερ Έντε, και δεν μπόρεσε να σφυρίξει στη διοργάνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ