
Πέντε Αλβανοί Κοσοβάροι νεκροί στα πρώτα αιματηρά επεισόδια μετά τις δημοτικές εκλογές
Τέσσερις Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου σκοτώθηκαν από ένοπλους άνδρες, σε διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν στην επαρχία, και ένας ακόμη βρέθηκε νεκρός κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
71
Τέσσερις Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου σκοτώθηκαν από ένοπλους άνδρες, σε διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν στην επαρχία, και ένας ακόμη βρέθηκε νεκρός κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Αχμέτ Βότσα πυροβολήθηκε στο κεφάλι από άγνωστους άνδρες μπροστά από το σπίτι του στο Προντούγεβο, το Σάββατο. Λίγο νωρίτερα, ένας πατέρας και ο γιος του σκοτώθηκαν από έναν Αλβανό στο χωριό Ντόμπρα Λούκα.
Επίσης, ένας Αλβανός που οδηγούσε το αυτοκίνητό του δολοφονήθηκε στο νοτιοανατολικό Κόσοβο από άγνωστους άνδρες, ενώ βρέθηκε το πτώμα ενός βοσκού, ο οποίος εργαζόταν κοντά στο χωριό Μπροντ, το οποίο απέχει τρία χιλιόμετρα από τα σύνορα Κοσόβου και ΠΓΔΜ.
Τα περιστατικά αυτά σημειώνονται μία εβδομάδα μετά τις πρώτες δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Κόσοβο από το τέλος του πολέμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη
- Σοκ στη Λυών – Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οικονομικών παραβάσεων
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ


