
Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ Επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ
Για δύο σετ θυμήθηκαν τα... παλιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Σε έναν αγώνα με δύο όψεις, οι Πειραιώτες επικράτησαν των «πρασίνων» με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, που έγινε στη Γλυφάδα.
66
Για δύο σετ θυμήθηκαν τα… παλιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Σε έναν αγώνα με δύο όψεις, οι Πειραιώτες επικράτησαν των «πρασίνων» με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, που έγινε στη Γλυφάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση τα δύο πρώτα σετ και όλα προμήνυαν ότι θα περνούσαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον… αιώνιο αντίπαλό τους. Ο Παναθηναϊκός όμως ανασυντάχθηκε και το παιχνίδι ήλθε στα ίσα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Σερνιότι κατέκτησε το τρίτο σετ και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης.
Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και στο τέταρτο σετ, με τους παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι να είναι πιο σοβαροί στις κρίσιμες στιγμές και να φεύγουν νικητές από το γήπεδο.
Παίκτης του αγώνα ήταν ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Νίκι Ζελιάσκοφ. Από πλευράς Παναθηναϊκού ξεχώρισαν οι Πανταλέων και Πεζάο.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντανιέλε Ρίτσι, απέδωσε την εικόνα -που παρουσίασε ο αγώνας στο δεύτερο μισό- στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του. «Χάσαμε το ρυθμό μας μετά το β σετ γιατί αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν αυτά τα παιχνίδια με 3-0 και 25-15 κάθε σετ».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο Σερνιότι, τόνισε ότι δεν θεωρεί έκπληξη την απόδοση της ομάδας του στα δύο τελευταία σετ. «Έκπληξη για μένα ήταν η κακή απόδοση μας κόντρα στον Πανελλήνιο».
Τα σετ: 25-18, 25-17, 24-26, 25-27.
Ολυμπιακός (Ρίτσι): Τσακιρόπουλος, Γκιούρδας, Κουρνέτας, Γκομέζ, Ζελιάσκοφ, Χριστοφιδέλης/λ- Ρόχας, Θεοδωρίδης.
Παναθηναϊκός (Σερνιότι): Σαμαράς, Ρομάν, Πανταλέων, Σιδηρόπουλος, Πεζάο, Χατζηαντωνίου/λ – Μαυράκης, Ντωνάς, Παπακοσμάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»


