
Στάση εργασίας την Πέμπτη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ – Σαρανταοκτάωρη απεργία στις 9 Νοεμβρίου
Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων, η οποία έχει εξαγγείλει και 48ωρη απεργία για τις 10 και 11 Νοεμβρίου.
35
Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων, η οποία έχει εξαγγείλει και 48ωρη απεργία για τις 10 και 11 Νοεμβρίου.
Κύρια αιτήματα του κλάδου είναι η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2000, αύξηση στο ειδικό επίδομα απασχόλησης, αύξηση του εφάπαξ από 1,5 εκατ. δρχ. σε 3 εκατ. δρχ. και συνταξιοδότηση στο 58ο έτος της ηλικίας για τους εργαζόμενους στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12 στα γραφεία της ομοσπονδίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»