Στη Cinergy – Shell το δίκτυο φυσικού αερίου της Αττικής
Έπειτα από δύο χρόνια καθυστερήσεων κλείνει το κεφάλαιο των διαγωνισμών για τα δίκτυα πόλεων φυσικού αερίου. Το δίκτυο της Αττικής το αναλαμβάνει, τελικά, η κοινοπραξία Cinergy - Shell, η οποία πλειοδότησε με οικονομική προσφορά 57,93 δισ. δραχμών.
59
Έπειτα από δύο χρόνια καθυστερήσεων κλείνει το κεφάλαιο των διαγωνισμών για τα δίκτυα πόλεων φυσικού αερίου. Το δίκτυο της Αττικής το αναλαμβάνει, τελικά, η κοινοπραξία Cinergy – Shell, η οποία πλειοδότησε με οικονομική προσφορά 57,93 δισ. δραχμών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Παρασκευή, στο διαγωνισμό που αφορούσε στην εξαγορά του 49% τής υπό σύσταση Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής και στην ανάληψη του μάνατζμεντ συμμετείχε και η γαλλική εταιρεία Gaz de France International, με προσφορά 31 δισ. δραχμών.
Σημειώνεται ότι η Cinergy είναι αμερικανική εταιρεία διανομής αερίου, που δραστηριοποιείται στο Οχάιο και διαθέτει 16.000MW εγκαταστημένη ισχύ. Στην Ευρώπη συμμετείχε μέχρι σήμερα μόνο στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων