
Μουσικά… ψηφοδέλτια σε γυμνάσιο στην Καβάλα
Αναστάτωση προκάλεσε τη Δευτέρα στους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Καβάλας η διαπίστωση ότι σε ένα από τα βιβλία μουσικής που διδάσκονται στο σχολείο οι νότες είχαν τυπωθεί πάνω σε... ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ από τις ευρωεκλογές 1999.
25
Αναστάτωση προκάλεσε τη Δευτέρα στους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Καβάλας η διαπίστωση ότι σε ένα από τα βιβλία μουσικής που διδάσκονται στο σχολείο οι νότες είχαν τυπωθεί πάνω σε… ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ από τις ευρωεκλογές 1999.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι μαθητές πιο εύκολα διέκριναν τα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ το 1999, παρά τις νότες, που αποτελούν και τη διδακτέα τους ύλη.
Οι καθηγητές, μόλις ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο του βιβλίου, ζήτησαν από όλους τους μαθητές να το επιστρέψουν και ο διευθυντής του γυμνασίου επικοινώνησε με συναδέλφους του, ώστε να διαπιστωθεί αν τέτοια βιβλία έχουν κυκλοφορήσει και σε άλλα σχολεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει το θέμα και υπογράμμισε πως ο Οργανισμός τυπώνει τα βιβλία σε δικό του χαρτί, που το προμηθεύεται κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις
- ΕΕ και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία για τα κρίσιμα ορυκτά κατά της Κίνας
- Από τον Φεβρουάριο ο σύντροφος της μητέρας δάγκωνε και έκαιγε με τσιγάρο το βρέφος στον Πύργο – Τι ισχυρίστηκε η ίδια

