
Βελτιώνεται ο καιρός την ΤρίτηΠροβλήματα αντιμετώπισαν οι οδηγοί σε όλη τη χώρα
Λιγότερες βροχοπτώσεις αναμένονται από την Τρίτη, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για σταδιακή βελτίωση του καιρού. Πιο αναλυτικά, νεφώσεις προβλέπονται σε όλη τη χώρα, βροχές και καταιγίδες είναι πιθανές κυρίως στα ανατολικά, όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας.
71
Λιγότερες βροχοπτώσεις αναμένονται από την Τρίτη, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για σταδιακή βελτίωση του καιρού. Πιο αναλυτικά, νεφώσεις προβλέπονται σε όλη τη χώρα, βροχές και καταιγίδες είναι πιθανές κυρίως στα ανατολικά, όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας.
Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο 397ο χιλιόμετρο και στα όρια των νομών Λάρισας και Κατερίνης, διακόπηκε αφού ο δρόμος είχε πλημμυρίσει. Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα, με άμεση συνέπεια την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό.
Αυτήν τη στιγμή, όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ 100,4, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην Ιερά Οδό, την Κηφισίας, την Πέτρου Ράλλη, την Καβάλας και τον Κηφισό. Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στα Τέμπη, καθώς λόγω της καταρρακτώδους βροχής προκλήθηκαν κατολισθήσεις. Αντίθετα, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς την Αθήνα, όπου νωρίτερα είχε ανατραπεί μια νταλίκα, διεξάγεται πλέον κανονικά.
Τα περισσότερα προβλήματα από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο νομός Λάρισας, όπου σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει και υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Στο επίκεντρο συνάντησης, το αίτημα για νέο λιμάνι στο Δήμο Νισυρίων
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε τον 9χρονο γιο του φυλακισμένο σε βαν επί 2 χρόνια
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την περιοχή που αποκλείουν στον Περσικό – «Τα πλοία θα αναχαιτίζονται και θα καταλαμβάνονται»
- Ο Λούκα Γκουαντανίνο στηρίζει τον Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα
- Ακίνητα: Σε «κλοιό» οι ιδιοκτήτες διατηρητέων κτιρίων
- Μια χρονιά σε μια «ζαριά»


