61

Συντονισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει για την τρέχουσα εβδομάδα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, αντιδρώντας στην επικείμενη ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ.

Ειδικότερα η ΟΜΕ – ΟΤΕ, μετά τη συγκέντρωσή της έξω από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας τη Δευτέρα και την άκαρπη συνάντηση των συνδικαλιστών της με το Γιάννο Παπαντωνίου, πραγματοποιεί στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.


Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 12:00 – 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, τη ΔΕΗ, την Ολυμπιακή Αεροπορία, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ.


Την Τετάρτη, τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ θα παραμείνουν κλειστά όλο το 24ωρο. Την ίδια ημέρα, κατά την οποία αναμένεται να κατατεθεί η επίμαχη τροπολογία προς συζήτηση στη Βουλή, τα συνδικάτα οργανώνουν διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ