29

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στους νομούς Αρκαδίας και Λακωνίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, βρέθηκε στη Μάνη, όπου έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής -ιδιαίτερα από τα Σπήλαια του Διρού- και δεν παρέλειψε να παρατηρήσει κάποιες ασχήμιες που χαλούν την ομορφιά της αρχιτεκτονικής του τοπίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε, επίσης, δηλώσεις για το θέμα των ταυτοτήτων: Ο καθένας μας έχει την πίστη βαθιά μέσα στην ψυχή του τόνισε, προσθέτοντας ότι όταν αυτό συμβαίνει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.


Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, που είχαν συγκεντρωθεί για να τον καλωσορίσουν, ζήτησαν απο τον κ. Στεφανόπουλο την παρέμβασή του για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα της ύδρευσης. Εκείνος συνέστησε υπομονή.


Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο Γερολιμένας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ