25

Το απόγευμα της Παρασκευής θα αφιχθεί ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εγκαινιάσει την 65η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης. Τη ΔΕΘ θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ το ΚΚΕ με την ευκαιρία της έκθεσης ετοιμάζει πρωτότυπη διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο εργασιακό.

Υστερα από τα εγκαίνια της έκθεσης, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην επίσημη δεξίωση στην προβλήτα 1 του λιμανιού και το πρωί του Σαββάτου θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους τοπικών φορέων. Το βράδυ θα μιλήσει σε επίσημο δείπνο στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.


Από την πλευρά του το ΚΚΕ ετοιμάζει πρωτότυπη διαμαρτυρία, η οποία θα λάβει την μορφή συσσιτίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν συνδικαλιστές και στελέχη του κόμματος. Το συμβολικό συσσίτιο θα πραγματοποιηθεί, την ώρα που ο πρωθυπουργός θα παρευρίσκεται στο επίσημο δείπνο των εγκαινίων και, όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, θέλουμε αγωνιστικά να απαντήσουμε στις σκληρές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ενάντια στους εργαζομένους.


Το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει επαφές με φορείς της πόλης. Το βράδυ αναμένεται να δεξιωθεί τα τοπικά κομματικά στελέχη σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου και το Σάββατο θα μιλήσει για την οικονομία στο δείπνο της ΔΕΘ στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ