28

Με σημαντικές απώλειες της τάξεως του 1,31% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους την Παρασκευή και διαμορφώθηκε στις 3866,95 μονάδες. Ισχνός ήταν και πάλι ο όγκος των συναλλαγών που έφτασε τα 63 δισ. δραχμές.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας, όλοι οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν με απώλειες. Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψε η Παράλληλη Αγορά με 3,14% και ακολούθησαν ο δείκτης των Ασφαλειών με 2,40% και οι εταιρείες Leasing με 2,04%.


Περαιτέρω, με απώλειες της τάξεως του 1,31% έκλεισε ο δείκτης των Συμμετοχών, με 1,59% ο δείκτης των Κατασκευών, με 1,19% ο δείκτης των Επενδύσεων, με 0,35% των Διαφόρων, με 1,23% των Βιομηχανιών και με 1,05 των Τραπεζών.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/ASE 20 έκλεισε με πτώση 1,33% και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE MID 40, με 1,48%.


Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν, μόλις 27 κατέγραψαν άνοδο, 280 ακολούθησαν την κατιούσα και 52 παρέμειναν σταθερές.


Επισημαίνεται ότι τη μεγαλύτερη άνοδο της τάξεως του 40% παρουσίασε η μετοχή της ΕΛΤΟΝ ΧΗΜΙΚΑ, η οποία έκανε σήμερα το ντεμπούτο της στο ταμπλό της Σοφοκλέους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ