Επίθεση Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για το χρηματιστήριο
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής για την πολιτική που ασκεί στο χρηματιστήριο.
69
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής για την πολιτική που ασκεί στο χρηματιστήριο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα βαριές οι ευθύνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία ουσιαστικά παραμένει αδρανής μπροστά σε όσα διαπράττονται και ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με το οικονομικό επιτελείο του κόμματος, ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε εγκληματική την πολιτική της κυβέρνησης. Η μόνη παρέμβασή της (της Επιτροπής) έγινε για τα αίτια της πτώσης του Γενικού Δείκτη στις 9 Μαρτίου, όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός, με προφανή την προεκλογική σκοπιμότητα ανέφερε χαρακτηριστικά.
Προσέθεσε επίσης: Μέγα σκάνδαλο αποτελεί και η δράση της ΔΕΚΑ, η οποία διέθεσε περίπου 700 δισ. για να στηρίξει προεκλογικά το Γενικό Δείκτη, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια αυτή αμέσως μετά τις εκλογές. Μόνο με τις προεκλογικές παρεμβάσεις της ΔΕΚΑ, που στόχο είχαν να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, καταγράφηκαν απώλειες της τάξης των 150 δισ. δραχμών. Αυτό και μόνο είναι ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα.
Εξάλλου, τόνισε: Οπως έχει ήδη αποδειχθεί ήταν μία προσπάθεια συκοφάντησης της ΝΔ και ενοχοποιεί ακόμη περισσότερο το ρόλο της Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν

