
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκαλεί σύριγγα-στιλό στη Θεσσαλονίκη
Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό των ατόμων που διακινούν στιλό με μορφή σύριγγας διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
55
Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό των ατόμων που διακινούν στιλό με μορφή σύριγγας διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Ο προϊστάμενος στην Εισαγγελία Ε.Ζαχαρής ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να εξακριβώσουν, εάν η παραγωγή και εμπορία του συγκεκριμένου στιλό συνιστούν αξιόποινη πράξη και συντελεί στη διάδοση της χρήσης ναρκωτικών. Ζήτησε, επίσης, να κατασχεθούν όσα τυχόν έχουν κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη.
Τις έρευνες θα αναλάβει ο διευθυντής Ασφαλείας Φίλιππος Καραγκιοζίδης, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Τα Νέα, χαρακτήρισε το στιλό επικίνδυνο, καθώς μπορεί να παραπλανήσει τους νεαρούς μαθητές αμβλύνοντας τις αντιστάσεις τους στα ναρκωτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από τη βουλευτικής ασυλία Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μάστιγα οι απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Συγκλονιστικές μαρτυρίες