Δεν χειραγωγείται η Σοφοκλέους
Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν χειραγωγείται και όσοι επιχειρούν να παραγοντίσουν θα εκτεθούν υποστηρίζει, με δηλώσεις του στην Ημερησία του Σαββάτου, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου.
40
Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν χειραγωγείται και όσοι επιχειρούν να παραγοντίσουν θα εκτεθούν υποστηρίζει, με δηλώσεις του στην Ημερησία του Σαββάτου, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου.
Επιπλέον, εξηγεί ότι δεν υπάρχουν πράσινες και μπλε μετοχές επιχειρώντας έτσι να αποσυνδέσει τις εκλογές από την πορεία του γενικού δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ).
Σύμφωνα με το Γ.Παπαντωνίου, οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές περιμένουν την ολοκλήρωση των εκλογών, την αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς και την εξέλιξη της διαδικασίας ένταξης στην ΟΝΕ, πριν ξεκινήσει, από μέρους τους, η εισροή νέων κεφαλαίων στην αγορά.
Συμπερασματικά, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας αναφέρει ότι το ΧΑΑ περνά μια φάση σταθεροποίησης, η οποία ουσιαστικά είναι μια μεταβατική φάση ανάμεσα στην περίοδο της αναδυόμενης αγοράς και στην περίοδο της ώριμης αγοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να σπάσει τα ταμπού – Να αναλάβει την ευθύνη για την άμυνά της
- Οι οπαδοί του Ηρακλή σήκωσαν το πανό της χρονιάς στο ματς με τον Ολυμπιακό! (pics)
- AI: Δραματική προειδοποίηση ότι σε 18 μήνες θα έχει αντικαταστήσει τα «λευκά κολάρα»
- ΕΕ: Η ταξιδιωτική βιομηχανία φοβάται πλήγμα στην καλοκαιρινή σεζόν από τους νέους βιομετρικούς ελέγχους στα σύνορα
- LIVE: Ηρακλής – Ολυμπιακός
- Ναβάλνι: Η Ρωσία τον δολοφόνησε χρησιμοποιώντας τοξίνη από δηλητηριώδη βάτραχο


