Συμμετοχή του ΟΤΕ στο ιδρυτικό κεφάλαιο της Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕΣ
Τη συμμετοχή του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) στο ιδρυτικό κεφάλαιο της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια - Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του την Τετάρτη.
52
Τη συμμετοχή του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) στο ιδρυτικό κεφάλαιο της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια – Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του την Τετάρτη.
Εξάλλου τις επόμενες ημέρες ο ΟΤΕ θα ανακοινώσει την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά και μόνο από τα καταστήματά του της νέας συσκευής τηλεφώνου, η οποία ανατρέπει το τηλεπικοινωνιακό σκηνικό και δίνει στον ΟΤΕ ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του.
Ο συνδρομητής χρησιμοποιώντας τη νέα συσκευή θα έχει τηλέφωνο το οποίο θα είναι συμβατικό και κινητό, αλλά παράλληλα θα προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία στους λογαριασμούς και περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας. Ο ενδιαφερόμενος θα διαθέτει δύο αριθμούς, έναν για το συμβατικό τηλέφωνο και έναν για το κινητό, αλλά θα χρησιμοποιεί μία συσκευή.
Η συσκευή, όταν θα λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο, θα μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα GSM που χρησιμοποιούν οι εταιρείες Panafon και Telestet, αλλά και με το σύστημα DCS 180 του δικτύου της Cosmote.
ΜΠΕ
- Τυπική διαδικασία για τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0), προκρίθηκε τους «16» του FA Cup
- «15 χρόνια συγκάλυψης»: ‘Ενοχη σιωπή του Παλατιού για Άντριου-Έπσταϊν καταγγέλλουν οι Times
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Γκάιντες και νταούλια ξεσήκωσαν το Παγκράτι – «Είναι Απόκριες, παίζουμε μουσική, χορεύουμε και τραγουδάμε»
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
