Αύξηση της συμμετοχής της Deutsche Bank στο 9,99% του κεφαλαίου της Τράπεζας Εργασίας
Σε αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Εργασίας κατά 4,99%, έναντι του ποσού των 203 εκατ. ευρώ, προχώρησε τη Δευτέρα η γερμανική Deutsche Bank.
55
Σε αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Εργασίας κατά 4,99%, έναντι του ποσού των 203 εκατ. ευρώ, προχώρησε τη Δευτέρα η γερμανική Deutsche Bank.
Η αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στο 9,99% εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική της Deutsche Bank να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική χρηματοπιστωτική αγορά.
Η συμφωνία υλοποιήθηκε ενόψει της γενικής συνέλευσης της Τράπεζας Εργασίας την Πέμπτη, όπου θα αποφασιστεί μεταξύ άλλων το split της μετοχής. Παράλληλα, ξεκινά και η συγχώνευσή της με την EFG Εurobank, που ανήκει επίσης στον Ομιλο Λάτση.
Σημειώνεται ότι η Deutsche Bank διαθέτει ήδη το 9,97% των μετοχών της EFG Eurobank, ενώ θα αποκτήσει μετοχική παρουσία και στην εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων του Ομίλου Λάτση στην Ελλάδα, Lamda Development.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;




