Εγκρίθηκε η εισαγωγή της εταιρείας Καθημερινή ΑΕ – Εκδοση Εντύπων στο ΧΑΑ
Την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας Καθημερινή ΑΕ-Εκδοση Εντύπων-Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ενέκρινε την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
55
Την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας Καθημερινή ΑΕ-Εκδοση Εντύπων-Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ενέκρινε την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Για το σκοπό αυτό η εταιρεία πρόκειται να εκδώσει 4.250.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, από τις οποίες οι 4.050.000 θα διατεθούν μέσω δημόσιας εγγραφής στο ευρύ επενδυτικό κοινό, ενώ οι υπόλοιπες θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση.
Συντονιστής κύριος ανάδοχος της έκδοσης είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, κύριος ανάδοχος έκδοσης η Alpha Τράπεζα Πίστεως και σύμβουλοι έκδοσης η Alpha Finance και η Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων Βιομηχανικής Ανάπτυξης (ΕΤΕΒΑ).
Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από τη δημόσια εγγραφή θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση μέρους του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας για την τριετία 1999-01, για τη μείωση του τραπεζικού δανεισμού και για την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.
Reuters
- Μινεάπολη: Ο Τραμπ απειλεί με την εφαρμογή του Νόμου περί Εξέγερσης για να καταστείλει τις διαμαρτυρίες
- Αγρότες: «Παιχνίδι» εντυπώσεων με Ανεστίδη πριν το κρίσιμο ραντεβού των αγροτών στο Μαξίμου
- Τα φαντάσματα του Gracie Mansion, που πλέον ο Ζοχράν Μαμντάνι και η Ράμα Ντουβάτζι αποκαλούν σπίτι τους
- Οι 19 λέξεις του Αταμάν: «Έπαιξαν καλύτερα και νίκησαν»
- Ιράν: Απάνθρωπη βαρβαρότητα, με εξόντωση διαδηλωτών και απόκρυψη των όσων συμβαίνουν, λέει ο Ιταλός πρόεδρος
- Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 85-78: Πλήρωσε τις απουσίες και την κακή του άμυνα