Στην General Motors το σύνολο των μετοχών της αυτοκινητοβιομηχανίας Saab
Το σύνολο των μετοχών της Saab Automobile AB εξαγοράζει η General Motors Corp., η οποία κατείχε έως σήμερα το 50% της σουηδικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων.
37
Το σύνολο των μετοχών της Saab Automobile AB εξαγοράζει η General Motors Corp., η οποία κατείχε έως σήμερα το 50% της σουηδικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων.
Οι όροι της εξαγοράς της Saab δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο η General Motors διευκρίνισε ότι η σχετική συμφωνία θα υπογραφεί έως το τέλος του Ιανουαρίου. Η General Motors είχε αποκτήσει από το 1990 το 50% της Saab, ύστερα από συμφωνία που συνήψε με την πρώην μητρική της εταιρεία Saab-Scania AB.
Associated Press
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Ελβετία: Επανάληψη των διμερών συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενεύη
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο περιστατικό σαμποτάζ διακόπτει τη λειτουργία των τρένων στην Ιταλία
- Μύκονος Betsson – Άρης Betsson 74-83: Άντζουσιτς και Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» για τον «Αυτοκράτορα» (vids)
- Προμηθέας – Περιστέρι Betsson 77-84: Βήμα οκτάδας με διπλό στην Πάτρα
