
Θα επιστρέψουν οι γιουγκοσλαβικές δυνάμεις στο Κόσοβο, σύμφωνα με το στρατηγό Πάβκοβιτς
Ο στρατηγός Νεμπόισα Πάβκοβιτς, επικεφαλής της 3ης στρατιάς του γιουγκοσλαβικού στρατού, στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Κόσοβο, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι δυνάμεις του Βελιγραδίου θα αναπτυχθούν ξανά στην επαρχία αυτή πιθανόν τον Ιούνιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Τανγιούγκ.
48
Ο στρατηγός Νεμπόισα Πάβκοβιτς, επικεφαλής της 3ης στρατιάς του γιουγκοσλαβικού στρατού, στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Κόσοβο, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι δυνάμεις του Βελιγραδίου θα αναπτυχθούν ξανά στην επαρχία αυτή πιθανόν τον Ιούνιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Τανγιούγκ.
Ο στρατός μας σίγουρα θα ξαναβρεθεί στο Κόσοβο και αυτό θα συμβεί πιθανόν τον Ιούνιο, όταν εκπνέει η θητεία της πολυεθνούς δύναμης του ΟΗΕ τόνισε ο στρατηγός Πάβκοβιτς σε συνέντευξή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Αντένα της Τζαγκόντινα, προσθέτει το Τανγιούγκ.
Την Κυριακή, ένας άλλος στρατηγός της 3ης στρατιάς, ο Βλαντιμίρ Λαζάρεβιτς, είχε επισημάνει πως ο στρατός, η αστυνομία και ο σερβικός λαός αναπόφευκτα θα επιστρέψουν στο Κόσοβο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πρακτορείο Beta, δέκα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν, έξω από εκκλησία στο νοτιοανατολικό Κόσοβο, από επίθεση αγνώστων με χειροβομβίδες. Η ειρηνευτική δύναμη KFOR επιβεβαίωσε την επίθεση, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
ΑΠΕ, Associated Press
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα

