Θέμα χρόνου η συμφωνία Γαλλίας – Βρετανίας για το βοδινό
Ουσιαστική πρόοδο στη διαδικασία επίλυσης της διαμάχης Λονδίνου - Παρισιού για το βρετανικό βοδινό διαπίστωσε την Τετάρτη ο Βρετανός υπουργός Γεωργίας Νικ Μπράουν.
34
Ουσιαστική πρόοδο στη διαδικασία επίλυσης της διαμάχης Λονδίνου – Παρισιού για το βρετανικό βοδινό διαπίστωσε την Τετάρτη ο Βρετανός υπουργός Γεωργίας Νικ Μπράουν.
Μιλώντας στη ραδιοφωνική υπηρεσία του BΒC, επισήμανε ότι, έως τις αρχές Δεκεμβρίου, αναμένεται η απάντηση της γαλλικής υπηρεσίας για την ασφαλή διατροφή στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε, αργά το βράδυ της Τρίτης, το υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας. O Mπράουν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον τερματισμό της διαμάχης και εξέφρασε την ελπίδα να επιτραπεί σύντομα η εξαγωγή βοδινού κρέατος προς τη Γαλλία.
Tην ίδια ώρα, το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας επιβεβαίωνε την υποβολή έκθεσης για το βρετανικό βοδινό, ως απόρροια του συνυποσχετικού κατανόησης πέντε σημείων που συνέταξαν την Τρίτη Γαλλία και Βρετανία, ύστερα από πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άρση του αδιεξόδου.
Reuters, Associated Press
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)

