Food Network

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
07:00 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
07:25 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
07:50 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
08:15 Περάστε στην Κουζίνα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:05 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:30 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:55 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
10:25 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
10:55 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
11:25 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
11:55 Περάστε στην Κουζίνα - 12ος Κύκλος Ψυχαγωγία
12:45 Αληθινό Φαγητό - 9ος Κύκλος Ψυχαγωγία
13:10 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
13:35 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 6. Δοκιμασμένο στο χρόνο. Η Ρι προκαλεί τον εαυτό της να φτιάξει γρήγορα και εύκολα γεύματα. Έτσι, δημιουργεί μίνι σάντουιτς με κεφτέδες και μια νόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο Buffalo.
14:00 Το Τραπέζι της Σίμπα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
14:30 Το Τραπέζι της Σίμπα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
15:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
15:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
16:00 Ποιος θα Κοπεί; - 14ος Κύκλος Ψυχαγωγία
17:00 Περάστε στην Κουζίνα - 12ος Κύκλος Ψυχαγωγία
18:00 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
18:30 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
19:00 Ποιος θα Κοπεί; - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
20:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 9ος Κύκλος Ψυχαγωγία
21:00 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
21:30 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
22:00 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
22:30 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
23:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
23:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
00:00 Ποιος θα Κοπεί; - 21ος Κύκλος Ψυχαγωγία
01:00 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
01:30 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
02:00 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
02:30 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
03:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 22ος Κύκλος Ψυχαγωγία
03:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 22ος Κύκλος Ψυχαγωγία
04:00 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
04:30 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
05:00 Ποιος θα Κοπεί; - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
06:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 13. Χωρίς ζυμαρικά. Χωρίς πρόσβαση στα ζυμαρικά, θα μπορέσουν οι αποψινοί τέσσερις σεφ να φτιάξουν ένα πιάτο που θα νικήσει στη δοκιμασία Single Aisle Showdown; Στη συνέχεια, οι σεφ παίρνουν όσα συστατικά μπορούν να κουβαλήσουν στα χέρια τους για να ετοιμάσουν ένα γεύμα με μπάρμπεκιου στη δοκιμασία No Carts Allowed.
07:00 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Η περιπέτεια ξεκινάει. Η Άινα πηγαίνει εκδρομή στην Καλιφόρνια γιατί την έχουν καλέσει να φτιάξει ψητό κατσικίσιο τυρί. Στη συνέχεια, έχουμε ένα πρόχειρο βραδινό σε στιλ Νάπα με τις χοιρινές μπριζόλες του Τζέφρι στη σχάρα μαζί με φρέσκα φασολάκια πασπαλισμένα με γκρεμολάτα.
07:25 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Ωραία ιδέες. Η Άινα φτιάχνει ψητά σπαράγγια και προσούτο με εύκολη σος ολαντέζ για μεσημεριανό. Στη συνέχεια έχει ραντεβού με τον Τάιλερ Φλόρενς, ο οποίος μοιράζεται το μυστικό για τέλεια ψημένη μπριζόλα πορτερχάους.
07:50 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 8. Κράκερ. Η ζαχαροπλάστρια Άννα Όλσον λατρεύει τα κράκερ. Ψήνει τρεις διαφορετικές πεντανόστιμες εκδοχές και αποδεικνύει ότι τα κράκερ μόνο συνηθισμένα δεν είναι.
08:15 Περάστε στην Κουζίνα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Ετοιμαστείτε για τα πικνίκ του πορτμπαγκάζ. Είναι καιρός για τα 'πικνίκ του πορτμπαγκάζ' και οι παρουσιαστές μοιράζονται τα αγαπημένα τους σύνεργα καθώς και συμβουλές για το πώς να σχεδιάσετε και να συσκευάσετε τα πάντα. Επιπλέον, η Ντανίκα Πάτρικ του NASCAR φτιάχνει την αγαπημένη της λιχουδιά για 'πικνίκ του πορτμπαγκάζ'.
09:05 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 3. Φαΐ για αγελάδες, φαΐ για καουμπόηδες. Σήμερα στο ράντσο ταΐζονται όλοι: τα μοσχαράκια, οι καουμπόι και τα παιδιά. Για πρωινό έχει γαλλικά αφράτα κεκάκια, τα οποία ετοιμάζει από το προηγούμενο βράδυ η Ρι Ντράμοντ.
09:30 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 4. Το κτίριο. Η Ρι φτιάχνει ένα καλάθι μεσημεριανού για μια συνάντηση στην οικοδομή ενός παλιού κτιρίου που ανακαινίζει η οικογένεια. Όλοι θα φάνε από ένα τεράστιο κλαμπ σάντουιτς και μια μερίδα ελληνικής σαλάτας.
09:55 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Φιλικοί αντίπαλοι. Η Σίμπα και ο φίλος της, σεφ Λουκ Ντέιλ Ρόμπερτς, αναμετριούνται στην κουζίνα. Εκείνος την προκαλεί να φτιάξει μια παραλλαγή των αβγών μπουγιέ. Στη συνέχεια, η Σίμπα στριμώχνει τον Λουκ όταν του δίνει ένα κακό συνονθύλευμα υλικών με τα οποία εκείνος πρέπει να φτιάξει δείπνο.
10:25 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Το φαγητό στη ζωή μου. Η Σίμπα μοιράζεται τέσσερις συνταγές που αφηγούνται την ιστορία της ζωής της, ξεκινώντας από το κάρι και τα κλασικά βουτήματα της γενέτειράς της. Σειρά έχουν τα τηγανιτά του πρώτου ραντεβού που σαγήνευσαν τον σύζυγό της, και τέλος ένα απολαυστικό πολύ γλυκό χάμπουργκερ.
10:55 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Έκπληξη με καφέ. Η Σάνι Άντερσον έχει ένα γεύμα για ειδικές περιστάσεις γεμάτο από παρηγορητικές γεύσεις. Το μενού έχει ψητό rib roast με κρούστα από καφέ και μυρωδικά, ενώ οι αχνιστές σιγοψημένες κράμβες 'του βασιλιά' και οι πατάτες ογκρατέν με τυρί και φασκόμηλο ολοκληρώνουν το γεύμα με στιλ.
11:25 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Ρεφενέ. Η Σάνι Άντερσον ετοιμάζει τα τέλεια πιάτα για ρεφενέ με τρεις δημοφιλείς συνταγές. Η εύκολη σαλάτα με ντρέσινγκ από ψητά πράσινα tomatillos, η εύκολη εντσιλάδα με μοσχάρι και τυρί στο φούρνο και το κοκτέιλ της Σάνι για την περίσταση φτιάχνονται πολύ εύκολα και μεταφέρονται ακόμα πιο εύκολα.
11:55 Περάστε στην Κουζίνα - 12ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 12. Κι άλλο τυρί, παρακαλώ! Το Περάστε στην Κουζίνα τιμά το τυρί σήμερα με την απόλυτη εντσιλάδα με τυρί του Τζεφ Μάουρο, τα μάφιν από καλαμποκόψωμο με τυρί και επικάλυψη από πιπεριές χαλαπένιο της Σάνι Άντερσον και την πίτσα με τέσσερα τυριά του Ντέιβιντ Μπέρτκα.
12:45 Αληθινό Φαγητό - 9ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Παρηγορητικά κλασικά. Η Σάνι Άντερσον είναι σε αποστολή ρολού κιμά! Η εντυπωσιακή συνταγή της περιέχει δύο είδη κρέατος και μια παχύρρευστη πικάντικη επικάλυψη με κέτσαπ. Το γεύμα συμπληρώνεται με ψητό μοβ πουρέ πατάτας, εύκολα φασολάκια με κρεμμύδι για συνοδευτικό και φρουτώδες κρασί Zinfandel για ποτό.
13:10 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Πέντε κορίτσια κι ένα μωρό. Η Ρι και οι φίλες της γιορτάζουν το τέλος της σχολικής χρονιάς με ένα πεντανόστιμο καλοκαιρινό μενού. Η Ρι φτιάχνει πίτσα με φρέσκα μυρωδικά και μια υπέροχη καλοκαιρινή σαλάτα με κοτόπουλο.
13:35 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Δοκιμασμένο στο χρόνο. Η Ρι προκαλεί τον εαυτό της να φτιάξει γρήγορα και εύκολα γεύματα. Έτσι, δημιουργεί μίνι σάντουιτς με κεφτέδες και μια νόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο Buffalo.
14:00 Το Τραπέζι της Σίμπα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Ξαναβρισκόμαστε στο Κέιπ Τάουν. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τους πρώτους έξι μήνες του μωρού της Σίμπα. Όλη της η οικογένεια έρχεται αεροπορικώς για μια συγκέντρωση τριών γενεών. Η Σίμπα φτιάχνει ένα πεντανόστιμο γεύμα με ασιατικό καπνιστό χοιρομέρι, σαλάτα καλαμποκιού με τζίντζερ και κόλιανδρο και τσίζκεϊκ για επιδόρπιο.
14:30 Το Τραπέζι της Σίμπα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Ψήσιμο στο Κέιπ Τάουν. Η Σίμπα ανάβει την ψησταριά για να φτιάξει θαυμάσια θαλασσινά και κρεατικά σχάρας. Στο μενού υπάρχουν φιλέτα τόνου στη σχάρα και ζουμερές χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με σάλτσα μπάρμπεκιου δικής της έμπνευσης, πικάντικο καλαμπόκι και μικρές πατάτες στη σχάρα και σάλτσα με καπνιστή ντομάτα.
15:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Μια γεύση από Ασία. Ο Γκάι απολαμβάνει πιάτα από την Άπω Ανατολή. Στο Λας Βέγκας επισκέπτεται ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο που σερβίρει υπέροχο σούσι και παραδοσιακά νουντλς udon. Στη συνέχεια, πηγαίνει σε ένα κορεάτικο στέκι στο Ντένβερ που ανάβει την ψησταριά για μια γιορτή γεύσεων με απεριόριστο φαγητό.
15:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 3. Κουζίνα τριών ηπείρων. Ο Γκάι Φιέρι δοκιμάζει απίστευτα πιάτα από τις κουζίνες τριών ηπείρων. Στο Ντένβερ καταβροχθίζει ινδικές και βραζιλιάνικες σπεσιαλιτέ. Στη συνέχεια, στην Ατλάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να απολαύσει ένα παλιό καλό αμερικάνικο φαγητό παρηγοριάς: σάντουιτς με κρέας.
16:00 Ποιος θα Κοπεί; - 14ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Πρωταθλητές: Β' Μέρος. Επιζητώντας μία από τις τρεις θέσεις που απομένουν για το μεγάλο τελικό του Τουρνουά Πρωταθλητών με βραβείο 50.000, τέσσερις σεφ που επιστρέφουν ανοίγουν το πρώτο καλάθι και βρίσκουν μια θαλασσινή λιχουδιά και ένα παραδοσιακό γιορτινό δώρο.
17:00 Περάστε στην Κουζίνα - 12ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 13. Ατέλειωτο πρωινό. Η Κέιτι Λι ξεκινάει την εκπομπή με πρωινό mac and cheese για δείπνο και ο Τζεφ Μάουρο ετοιμάζει ένα απολαυστικό κέικ με αβγοφέτες και γερμανική σοκολάτα για επιδόρπιο. Δείτε ακόμα το Νικ Κόρμπι, τον σεφ του εστιατορίου Egg Shop, που περνάει από την εκπομπή για να φτιάξει πράσινα αυγά με ζαμπόν.
18:00 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 12. Δάνειο από το Νότο. Η Σάνι Άντερσον εμπνέεται για να δημιουργήσει πιάτα από τις αγαπημένες της γεύσεις του Νότου: το Hoppin' Jason είναι η δική της εκδοχή του ταπεινού Hoppin' John. Το δείπνο ολοκληρώνεται με απλές σοταρισμένες βρούβες και γλυκές τηγανίτες καλαμποκιού.
18:30 Αληθινό Φαγητό - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 13. Γευστικά χωρίς κόπο. Η Σάνι Άντερσον έχει ένα γεύμα αντάξιο εστιατορίου που θα σας γλιτώσει χρόνο και χρήμα. Τα χοιρινά μενταγιόν στη σχάρα σερβιρισμένα με ζυμαρικά παπαρδέλες με σκόρδο είναι ένα γρήγορο και εξεζητημένο κύριο πιάτο ενώ ένα ποτό με παγωμένα φρούτα είναι το ιδανικό δροσερό συνοδευτικό.
19:00 Ποιος θα Κοπεί; - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Μανία για σοκολάτα! Ένα κύμα ενθουσιασμού πλημμυρίζει την κουζίνα του Ποιος θα Κοπεί όταν οι σεφ μαθαίνουν ότι κάθε μυστικό Καλάθι θα περιέχει σοκολάτα. Αλλά πώς θα τη συνδυάσουν με χοιρινές μπριζόλες;
20:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 9ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Αναμέτρηση του Food Network Star. Η αποψινή εκπομπή είναι γεμάτη αστέρια καθώς οι σεφ Έντι Τζάκσον, Άρον Μακάργκο Τζούνιορ, Νταμάρις Φίλιπς και Τζάστιν Γουόρνερ από το σόου Food Network Stars έρχονται στο Σουπερμάρκετ της Χώρας της Γεύσης για να αντιμετωπίσουν μια παρτίδα Grocery Golf.
21:00 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Το κάρφωμα της ημέρας. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ και στα καρφώματα για τον γιο της Τία, τον Κρι, τους φίλους του και τις μαμάδες τους. Ο Metta World Peace, προπονητής και πρώην παίκτης του NBA All-Star, τους εκπλήσσει με μερικά μαθήματα μπάσκετ. Η Τία βάζει αθλητικά κι ετοιμάζεται για λίγη εξάσκηση.
21:30 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Ψήνοντας έξω με τον μπαμπά. Σήμερα, η Τία περνάει κάποιες ώρες μόνη με τον μπαμπά της τον Τιμ, πράγμα που χρειαζόταν. Ψήνουν στη σχάρα και αναπολούν τον καιρό που ζούσαν στη Χαβάη ενώ φτιάχνουν μία από τις αγαπημένες τους συνταγές μπάρμπεκιου. Το μενού περιλαμβάνει ζουμερή στηθοπλευρά με ρύζι αρωματισμένο με πορτοκάλι.
22:00 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Καταπληκτικά brunches. Για να περάσετε ένα τέλειο νοτιοαφρικάνικο πρωί, θα χρειαστείτε το τέλειο νοτιοαφρικάνικο πρωινό γεύμα. Γι' αυτό σήμερα, βλέπουμε ποια πρωινά πιάτα ενθουσιάζουν τους φανατικούς καλοφαγάδες μας.
22:30 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Το καλύτερο κέικ του κόσμου. Οι φανατικοί καλοφαγάδες μας πρέπει να κάνουν κάποιες δύσκολες επιλογές όταν συζητούν ποια είναι τα απόλυτα κέικ και ποια η αγαπημένη επικάλυψή τους στο σημερινό επεισόδιο του Μεγάλα Φαγητά. Οι συνταγές περιλαμβάνουν και ένα πεντανόστιμο κέικ καρότου από την Ξυπόλυτη Κοντέσα, Άινα Γκάρτεν.
23:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 7. Πολύ βοδινό. Ο Γκάι πηγαίνει στον παράδεισο του βοδινού. Στη Μινεάπολη, μία συνοικιακή παμπ με φαγητό ετοιμάζει πεντανόστιμα σάντουιτς παραγεμισμένα με μπριζόλα και σιγοψημένο βοδινό. Στην Ατλάντα, ένα εβραϊκό ντελικατέσεν σερβίρει μια σπεσιαλιτέ με ψάρι μαζί με απίθανο hash με παστράμι.
23:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 8. Και με το χέρι και με πιρούνι. Ο Γκάι δοκιμάζει δυνατά πιάτα! Στο Ντένβερ, ένα αργεντίνικο εστιατόριο σερβίρει empanadas με μοσχάρι και μια τάρτα λαχανικών, που είναι η σπεσιαλιτέ του. Τέλος, στη Μασαχουσέτη, ένα εστιατόριο σπιτικού στιλ ετοιμάζει γνήσιο πρωινό Tex-Mex.
00:00 Ποιος θα Κοπεί; - 21ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Νεαροί μάγειρες. Νέοι γαστρονομικοί καλλιτέχνες της τέταρτης και πέμπτης δημοτικού βρίσκουν μαλλί της γριάς κατάλληλο για παιδιά μες στο πρώτο καλάθι. Στο δεύτερο γύρο οι κριτές εντυπωσιάζονται από τους τρεις μικρούς μάγειρες που απομένουν, οι οποίοι φτιάχνουν πρώτα πιάτα με ζύμη πίτσας και ένα πικρό χορταρικό.
01:00 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Το κάρφωμα της ημέρας. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ και στα καρφώματα για τον γιο της Τία, τον Κρι, τους φίλους του και τις μαμάδες τους. Ο Metta World Peace, προπονητής και πρώην παίκτης του NBA All-Star, τους εκπλήσσει με μερικά μαθήματα μπάσκετ. Η Τία βάζει αθλητικά κι ετοιμάζεται για λίγη εξάσκηση.
01:30 Η Τία Μάουρι στο Σπίτι - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Ψήνοντας έξω με τον μπαμπά. Σήμερα, η Τία περνάει κάποιες ώρες μόνη με τον μπαμπά της τον Τιμ, πράγμα που χρειαζόταν. Ψήνουν στη σχάρα και αναπολούν τον καιρό που ζούσαν στη Χαβάη ενώ φτιάχνουν μία από τις αγαπημένες τους συνταγές μπάρμπεκιου. Το μενού περιλαμβάνει ζουμερή στηθοπλευρά με ρύζι αρωματισμένο με πορτοκάλι.
02:00 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Καταπληκτικά brunches. Για να περάσετε ένα τέλειο νοτιοαφρικάνικο πρωί, θα χρειαστείτε το τέλειο νοτιοαφρικάνικο πρωινό γεύμα. Γι' αυτό σήμερα, βλέπουμε ποια πρωινά πιάτα ενθουσιάζουν τους φανατικούς καλοφαγάδες μας.
02:30 Το Μεγάλο Γεύμα - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Το καλύτερο κέικ του κόσμου. Οι φανατικοί καλοφαγάδες μας πρέπει να κάνουν κάποιες δύσκολες επιλογές όταν συζητούν ποια είναι τα απόλυτα κέικ και ποια η αγαπημένη επικάλυψή τους στο σημερινό επεισόδιο του Μεγάλα Φαγητά. Οι συνταγές περιλαμβάνουν και ένα πεντανόστιμο κέικ καρότου από την Ξυπόλυτη Κοντέσα, Άινα Γκάρτεν.
03:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 22ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 11. Απολαυστικά πιάτα. Ο Γκάι κακομαθαίνει τον εαυτό του με πλούσια πιάτα στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα και το Λος Άντζελες.
03:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 22ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 13. Γιορτή γεύσης σε όλες τις ηπείρους. Ο Γκάι δοκιμάζει πιάτα από όλο τον κόσμο στο Λος Άντζελες. Επισκέπτεται ένα εστιατόριο που συνδυάζει κορεάτικη και μεξικάνικη κουζίνα και στην Τσάιναταουν, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τη Νέα Ορλεάνη. Στη συνέχεια πηγαίνει σε μια σέρβικη πιτσαρία στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα.
04:00 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Ψήσιμο στη Νότια Αμερική. Ο Ρότζερ συναντά δύο σεφ που γιορτάζουν στη Βόρεια Καλιφόρνια τα διάφορα στυλ ψησίματος της Νότιας Αμερικής. Φτιάχνουν σιγοψημένο ψητό αρνάκι στη σχάρα.
04:30 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 7. Μπάρμπεκιου στο Τέξας. Ο Ρότζερ επισκέπτεται δύο θρυλικά στέκια μπάρμπεκιου στο Κεντρικό Τέξας, όπου η σωστή αναλογία καπνού και θερμότητας μετατρέπει το κρέας σε νόστιμο μεζέ.
05:00 Ποιος θα Κοπεί; - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Μανία για σοκολάτα! Ένα κύμα ενθουσιασμού πλημμυρίζει την κουζίνα του Ποιος θα Κοπεί όταν οι σεφ μαθαίνουν ότι κάθε μυστικό Καλάθι θα περιέχει σοκολάτα. Αλλά πώς θα τη συνδυάσουν με χοιρινές μπριζόλες;
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας