Food Network

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία
07:00 Ταξιδεύοντας με τον Τζι Γκάρβιν - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
07:25 Ταξιδεύοντας με τον Τζι Γκάρβιν - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
07:50 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
08:15 Ψιλοκομμένο - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:05 Ξυπόλυτη Κοντέσα - 6ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:30 Ξυπόλυτη Κοντέσα - 6ος Κύκλος Ψυχαγωγία
09:55 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 10ος Κύκλος Ψυχαγωγία
10:20 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 10ος Κύκλος Ψυχαγωγία
10:50 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
11:20 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
11:50 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
12:20 Ψιλοκομμένο - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία
13:10 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
13:35 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
14:05 Φαγάδικα της Αμερικής - 25ος Κύκλος Ψυχαγωγία
14:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 25ος Κύκλος Ψυχαγωγία
15:00 Ψιλοκομμένο - 20ος Κύκλος Ψυχαγωγία
16:00 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 4ος Κύκλος Ψυχαγωγία
16:30 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 4ος Κύκλος Ψυχαγωγία
17:00 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία
17:30 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία
18:00 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
18:30 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
19:00 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
19:30 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
20:00 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
20:30 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία
21:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία
21:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 2. Πλήρως συγκεντρωμένος. Ακολουθήστε τον Γκάι Φιέρι καθώς επισκέπτεται φτηνά φαγάδικα με πρόχειρο φαγητό, από ένα παλιό εστιατόριο στο Τάρπλεϊ του Τέξας μέχρι ένα 'σπορ' μπαρ με στρόμπολι σε σχήμα αστεριού στο Λας Βέγκας.
22:00 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
22:30 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
23:00 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
23:30 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
00:00 Ψιλοκομμένο - 29ος Κύκλος Ψυχαγωγία
01:00 Μάχες Ζαχαροπλαστικής - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
02:00 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
02:30 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
03:00 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
03:30 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
04:00 Ψιλοκομμένο - 29ος Κύκλος Ψυχαγωγία
05:00 Μάχες Ζαχαροπλαστικής - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία
06:00 Αγώνες Αγορών με τον Γκάι - 8ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Τουρνουά Φαγάδικα της Αμερικής: Μέρος 1. Ο Γκάι Φιέρι βάζει τέσσερις ταλαντούχους σεφ να τρέχουν στους διαδρόμους. Οι σεφ αντιμετωπίζουν ρεαλιστικές προκλήσεις. Τα απαραίτητα συστατικά βρίσκονται ξαφνικά σε έλλειψη ή πρέπει να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα με λιγότερα από 5 υλικά. Ο νικητής κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.
07:00 Ταξιδεύοντας με τον Τζι Γκάρβιν - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Food Network
Επεισόδιο: 6. Λιούισβιλ. Ο Τζι φθάνει στο Λιούισβιλ του Κεντάκι και επισκέπτεται το 610 Magnolia, όπου ο σεφ εμπλουτίζει τις γεύσεις του Νότου με πολυπολιτισμικές επιρροές του. Ο επόμενος σταθμός του Τζι είναι το Hammerheads, όπου επισκέπτεται δύο νεαρούς σεφ που μαγεύουν με το εκλεκτό μενού τους.
07:25 Ταξιδεύοντας με τον Τζι Γκάρβιν - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Food Network
Επεισόδιο: 7. Επιστροφή στην Πατρίδα. Ο Τζι ταξιδεύει στο Φράνκλιν του Τενεσί και στο Τυροκομείο Noble Springs, όπου μαθαίνει να φτιάχνει κατσικίσιο τυρί. Μετά, επισκέπτεται το Λιούισβιλ του Κεντάκι και το Hillbilly Tea, ο ιδιοκτήτης του οποίου χρησιμοποιεί το τσάι ως βασικό συστατικό κάθε πιάτου.
07:50 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. BBQ σάντουιτς. Ο Ρότζερ Μούκινγκ πηγαίνει στο The Barbecue Exchange για δύο αμαρτωλά νόστιμα σάντουιτς - το ένα λέγεται Παράδεισος και το άλλο Κόλαση. Και τα δύο είναι γεμάτα με χοιρινό πουλντ και μπέικον!
08:15 Ψιλοκομμένο - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Πολλά και διάφορα υλικά. Ένα παράξενο μίγμα συστατικών στο πρώτο καλάθι αναγκάζει τους σεφ να δουλέψουν σκληρά για να ολοκληρώσουν πρωτότυπα πιάτα ορεκτικών. Στη συνέχεια, στο γύρο των πρώτων πιάτων οι σεφ πρέπει να φτιάξουν πιάτα με καλαμάρι για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.
09:05 Ξυπόλυτη Κοντέσα - 6ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Υπεραστικό γεύμα. Η Άινα μαγειρεύει ένα πολύ γευστικό μοσχαρίσιο φιλέτο μπουργκινιόν μαζί με κρεμώδες γκρατέν με τυρί και κολοκυθάκια, και για επιδόρπιο μια τάρτα με δαμάσκηνα με μια υπέροχη κρούστα από πάνω.
09:30 Ξυπόλυτη Κοντέσα - 6ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Γεύμα κυριών. Δύο φίλoι της Άινα, ο Φρανκ και η Βάλερι, στρώνουν το τραπέζι ενώ η Άινα μαγειρεύει ένα υπέροχο γεύμα με μπριζόλες ξιφία σε σάλτσα με ντομάτα και κάπαρη, κουσκούς με σαφράν και κολοκυθάκια και ατομικές πουτίγκες σοκολάτας για το τέλος.
09:55 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 10ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Οι μεσαίοι. Ένα πρώην κορίτσι της πόλης, ο κτηματίας σύζυγός της, μερικά αξιολάτρευτα παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, 3.000 άγρια άλογα, ένα κοπάδι βοοειδών κι ένας σκύλος. Η εκπομπή αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση στη ζωή της Ree Drummond, βραβευμένης blogger και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής.
10:20 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 10ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Τελειοποιώντας το κελάρι. Ένα πρώην κορίτσι της πόλης, ο κτηματίας σύζυγός της, μερικά αξιολάτρευτα παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, 3.000 άγρια άλογα, ένα κοπάδι βοοειδών κι ένας σκύλος. Η εκπομπή αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση στη ζωή της Ree Drummond, βραβευμένης blogger και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής.
10:50 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Αποστολή: γεύση. Η αποστολή της Σίμπα είναι η αναζήτηση γεύσεων. Το κοτόπουλο μεταμορφώνεται με τη μαρινάδα πίρι πίρι, τα λουλούδια και τα φρούτα πρωταγωνιστούν σε μια καταπληκτική πανακότα με τριαντάφυλλο και καρύδα και στην ψησταριά ετοιμάζεται ελληνικού τύπου αρνάκι.
11:20 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Η Σίμπα θα μας σώσει. Η Σίμπα βοηθά μια φίλη της που δεν τα καταφέρνει στη μαγειρική με ένα δείπνο επετείου έκπληξη. Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία με ωμούς κόκκινους μεζέδες και ψητό χούμους με λευκά καρύδια, γαρίδες με σος αρωματικού βουτύρου και κουσκούς, και πεντανόστιμο φλοιό σοκολάτας.
11:50 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 20. Πρωινές λιχουδιές. Η ζαχαροπλάστρια Άννα Όλσον μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε τρεις κλασικές λιχουδιές για πρωινό. Αυτές οι συνταγές είναι τόσο νόστιμες που θα σας κάνουν να σηκωθείτε από το κρεβάτι με όρεξη.
12:20 Ψιλοκομμένο - 23ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Πάμε για μεσημεριανό. Τέσσερις ταλαντούχοι σεφ διαγωνίζονται για τη νίκη σε άγνωστες προκλήσεις και με την πίεση του χρόνου, προσπαθώντας να μετατρέψουν μια σειρά από καθημερινά μαγειρικά υλικά σε εξαιρετικά γεύματα τριών πιάτων.
13:10 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Ψητά της Δυτικής Ακτής. Ο Ρότζερ κατευθύνεται στο Sloughhouse για να επισκεφτεί το ράντσο Passmore, μια βιολογική ιχθυοκαλλιέργεια γλυκού νερού. Ξεκινά την αναζήτηση για μπάρμπεκιου τύπου Σάντα Μαρία και κατευθύνεται προς το εστιατόριο Santa Maria Elks Lodge, που ειδικεύεται σε αυτό από το 1926.
13:35 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Μαγειρική στην άγρια φύση. Ο Ρότζερ Μούκινγκ επισκέπτεται τη Σχολή Jack Mountain Bushcraft στο Μασάρντις του Μέιν, όπου ο ιδιοκτήτης και οδηγός άγριας φύσης, Τιμ Σμιθ, του δείχνει πώς να κατασκευάσει μια ρουστίκ υπαίθρια κουζίνα και να ανάψει φωτιά χωρίς σπίρτα ή αναπτήρα.
14:05 Φαγάδικα της Αμερικής - 25ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 7. Κοσμοπολίτικη άνεση. Ακολουθήστε τον Γκάι Φιέρι καθώς επισκέπτεται φτηνά φαγάδικα με πρόχειρο φαγητό, από ένα παλιό εστιατόριο στο Τάρπλεϊ του Τέξας μέχρι ένα 'σπορ' μπαρ με στρόμπολι σε σχήμα αστεριού στο Λας Βέγκας.
14:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 25ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 8. Μπέργκερ, καρβελάκια και μπέιγκελ. Ακολουθήστε τον Γκάι Φιέρι καθώς επισκέπτεται φτηνά φαγάδικα με πρόχειρο φαγητό, από ένα παλιό εστιατόριο στο Τάρπλεϊ του Τέξας μέχρι ένα 'σπορ' μπαρ με στρόμπολι σε σχήμα αστεριού στο Λας Βέγκας.
15:00 Ψιλοκομμένο - 20ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. Μπισκότα και γλυκάδια. Τέσσερις ταλαντούχοι σεφ διαγωνίζονται για τη νίκη σε άγνωστες προκλήσεις και με την πίεση του χρόνου, προσπαθώντας να μετατρέψουν μια σειρά από καθημερινά μαγειρικά υλικά σε εξαιρετικά γεύματα τριών πιάτων.
16:00 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 4ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Παλιά και νέα ιταλική κουζίνα. Η Άινα κάνει ένα ταξίδι στην ιταλική κουζίνα και μαγειρεύει κλασικές και σύγχρονες εκδοχές των αγαπημένων της ιταλικών πιάτων. Φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο από ψητές ντομάτες με πέστο και παρμεζάνα και μοιράζεται μερικές εύκολες ιδέες για επιδόρπιο με ιταλικό κρασί.
16:30 Ξυπόλυτη Κοντέσα - Απλές Συνταγές - 4ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Απογευματινό τσάι στο χέρι. Η φίλη της Άινα, Μπεθ Έκχαρτ, πρόσφατα άνοιξε ένα καινούργιο ανθοπωλείο και για να το γιορτάσει, η Άινα θα φτιάξει κεράσματα για το τσάι για τους πελάτες της. Έχει κάπκεϊκ red velvet, μπισκότα από σόρτμπρεντ και κρέμα πορτοκαλιού με φράουλες.
17:00 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Γεύματα από όλο τον κόσμο σε 16 λεπτά. Ένα πρώην κορίτσι της πόλης, ο κτηματίας σύζυγός της, μερικά αξιολάτρευτα παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, 3.000 άγρια άλογα, ένα κοπάδι βοοειδών κι ένας σκύλος. Η εκπομπή αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση στη ζωή της Ree Drummond, βραβευμένης blogger και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής.
17:30 Η Πρωτοπόρος Γυναίκα - 7ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 6. B-Man. Ένα πρώην κορίτσι της πόλης, ο κτηματίας σύζυγός της, μερικά αξιολάτρευτα παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, 3.000 άγρια άλογα, ένα κοπάδι βοοειδών κι ένας σκύλος. Η εκπομπή αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση στη ζωή της Ree Drummond, βραβευμένης blogger και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής.
18:00 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 3. Όλα στη φωτιά. H Σίμπα με τον Αυστραλό πάστορά της διαγωνίζονται στους τρόπους ψησίματος: το νοτιοαφρικάνικο και το παραδοσιακό μπάρμπεκιου. Η Σίμπα φτιάχνει ζουμερά χοιρινά μπιφτέκια για μικρά χάμπουργκερ με κόκκινο κρεμμύδι τουρσί και μια σαλάτα με μήλο και μάραθο με απίστευτη σπιτική πράσινη μαγιονέζα.
18:30 Το Τραπέζι της Σίμπα - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 4. Παρηγοριά στα γρήγορα. Η Σίμπα μαγειρεύει υπό πίεση χρόνου και φτιάχνει ένα παρηγορητικό δείπνο για μετά τη δουλειά, που είναι έτοιμο σε ακριβώς 30 λεπτά. Η Σίμπα ετοιμάζει στα γρήγορα θεϊκά ζυμαρικά για τις καθημερινές, πίτσα σε μορφή σαλάτας και μαστιχωτό υπέροχο σκορδόψωμο.
19:00 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 11. Πίτες με φρούτα. Η Άννα ξεκινάει με μια βασική ζύμη διπλής κρούστας και φτιάχνει μια κλασική μηλόπιτα. Στη συνέχεια, ψήνει μια παραδοσιακή κρεατόπιτα και προσθέτει ένα μίγμα φρέσκων και αποξηραμένων φρούτων με μπαχαρικά και σιρόπι.
19:30 Ψήστε με την Άννα Όλσον - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 12. Σαβαγιάρ. Η Άννα μάς δείχνει πώς φτιάχνονται αυτά τα αεράτα και σπογγώδη μπισκότα και τα βουτάει στη σοκολάτα για να φτιάξει σοκολατένια σαβαγιάρ. Μετά χρησιμοποιεί αυτά τα πεντανόστιμα σαβαγιάρ ως το βασικό συστατικό του αγαπημένου μας ιταλικού γλυκού, του τιραμισού.
20:00 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 9. Αλάτι και Θάλασσα. Ο Ρότζερ Μούκινγκ ταξιδεύει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες αναζητώντας της πιο πρωτοποριακές μεθόδους μαγειρέματος με φωτιά.
20:30 Αντρικό Φαγητό στη Φωτιά - 5ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 10. Κρέας στο Τέξας. Ο Ρότζερ Μούκινγκ ταξιδεύει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες αναζητώντας της πιο πρωτοποριακές μεθόδους μαγειρέματος με φωτιά.
21:00 Φαγάδικα της Αμερικής - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Αυθεντικά φαγητά. Ακολουθήστε τον Γκάι Φιέρι καθώς επισκέπτεται φτηνά φαγάδικα με πρόχειρο φαγητό, από ένα παλιό εστιατόριο στο Τάρπλεϊ του Τέξας μέχρι ένα 'σπορ' μπαρ με στρόμπολι σε σχήμα αστεριού στο Λας Βέγκας.
21:30 Φαγάδικα της Αμερικής - 16ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Πλήρως συγκεντρωμένος. Ακολουθήστε τον Γκάι Φιέρι καθώς επισκέπτεται φτηνά φαγάδικα με πρόχειρο φαγητό, από ένα παλιό εστιατόριο στο Τάρπλεϊ του Τέξας μέχρι ένα 'σπορ' μπαρ με στρόμπολι σε σχήμα αστεριού στο Λας Βέγκας.
22:00 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. 50 Cent και Naturi Naughton. Ο καταξιωμένη τραγουδίστρια της R&B, Patti LaBelle, δεν είναι απλώς ντίβα στη σκηνή, αλλά και αστέρι στην κουζίνα - και λατρεύει να μοιράζεται τα εδέσματά της με φίλους από την showbiz. Συντονιστείτε με την Patti και τους φίλους της για νοστιμιές από τον Νότι. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!
22:30 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Estelle και Joe Zee. Ο καταξιωμένη τραγουδίστρια της R&B, Patti LaBelle, δεν είναι απλώς ντίβα στη σκηνή, αλλά και αστέρι στην κουζίνα - και λατρεύει να μοιράζεται τα εδέσματά της με φίλους από την showbiz. Συντονιστείτε με την Patti και τους φίλους της για νοστιμιές από τον Νότι. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!
23:00 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Ο Θρύλος του τραγουδιού, Άρνο Κάρστενς. Η Μελ, σύζυγος του πολυβραβευμένου τραγουδιστή της Νότιας Αφρικής Άρνο Κάρστενς, καλεί το Νιλ να μαγειρέψει για τους πιο κοντινούς τους φίλους στο όμορφο παραθαλάσσιο σπίτι τους στο Glencairn του Κέιπ Τάουν.
23:30 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Δείπνο με Διαφορά. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ράγκμπι της Ν. Αφρικής Φρανσουά Πίναρ καλεί σε γεύμα συναδέλφους του από την εκστρατεία Make a Difference στο εξωτικό σπίτι του στην καταπράσινη Κωνστάντια, στο Κέιπ Τάουν. Ο Νιλ σερβίρει σιγοψημένη μοσχαρίσια στηθοπλευρά και παγωτό από γάλα ρυζιού.
00:00 Ψιλοκομμένο - 29ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 7. Εφηβικό τουρνουά: 1η μάχη. Τέσσερις ταλαντούχοι σεφ διαγωνίζονται για τη νίκη σε άγνωστες προκλήσεις και με την πίεση του χρόνου, προσπαθώντας να μετατρέψουν μια σειρά από καθημερινά μαγειρικά υλικά σε εξαιρετικά γεύματα τριών πιάτων.
01:00 Μάχες Ζαχαροπλαστικής - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Σόγια στη ζαχαρολαστική. Οι ζαχαροπλάστες καλούνται να ενσωματώσουν τη σόγια στην πρόκληση για το καλύτερο κέικ μπανάνας, όπως και να χρησιμοποιήσουν ντρέσινγκ σαλάτας στα επιδόρπια. Η Lorraine Pascale, η Amanda Freitag και ο Zac Young κρίνουν τα αποτελέσματα.
02:00 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. 50 Cent και Naturi Naughton. Ο καταξιωμένη τραγουδίστρια της R&B, Patti LaBelle, δεν είναι απλώς ντίβα στη σκηνή, αλλά και αστέρι στην κουζίνα - και λατρεύει να μοιράζεται τα εδέσματά της με φίλους από την showbiz. Συντονιστείτε με την Patti και τους φίλους της για νοστιμιές από τον Νότι. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!
02:30 Στο Σπίτι της Patti Labelle - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Estelle και Joe Zee. Ο καταξιωμένη τραγουδίστρια της R&B, Patti LaBelle, δεν είναι απλώς ντίβα στη σκηνή, αλλά και αστέρι στην κουζίνα - και λατρεύει να μοιράζεται τα εδέσματά της με φίλους από την showbiz. Συντονιστείτε με την Patti και τους φίλους της για νοστιμιές από τον Νότι. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!
03:00 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 1. Ο Θρύλος του τραγουδιού, Άρνο Κάρστενς. Η Μελ, σύζυγος του πολυβραβευμένου τραγουδιστή της Νότιας Αφρικής Άρνο Κάρστενς, καλεί το Νιλ να μαγειρέψει για τους πιο κοντινούς τους φίλους στο όμορφο παραθαλάσσιο σπίτι τους στο Glencairn του Κέιπ Τάουν.
03:30 Ιδιωτικός Σεφ - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 2. Δείπνο με Διαφορά. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ράγκμπι της Ν. Αφρικής Φρανσουά Πίναρ καλεί σε γεύμα συναδέλφους του από την εκστρατεία Make a Difference στο εξωτικό σπίτι του στην καταπράσινη Κωνστάντια, στο Κέιπ Τάουν. Ο Νιλ σερβίρει σιγοψημένη μοσχαρίσια στηθοπλευρά και παγωτό από γάλα ρυζιού.
04:00 Ψιλοκομμένο - 29ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 7. Εφηβικό τουρνουά: 1η μάχη. Τέσσερις ταλαντούχοι σεφ διαγωνίζονται για τη νίκη σε άγνωστες προκλήσεις και με την πίεση του χρόνου, προσπαθώντας να μετατρέψουν μια σειρά από καθημερινά μαγειρικά υλικά σε εξαιρετικά γεύματα τριών πιάτων.
05:00 Μάχες Ζαχαροπλαστικής - 2ος Κύκλος Ψυχαγωγία Food Network
Επεισόδιο: 5. Σόγια στη ζαχαρολαστική. Οι ζαχαροπλάστες καλούνται να ενσωματώσουν τη σόγια στην πρόκληση για το καλύτερο κέικ μπανάνας, όπως και να χρησιμοποιήσουν ντρέσινγκ σαλάτας στα επιδόρπια. Η Lorraine Pascale, η Amanda Freitag και ο Zac Young κρίνουν τα αποτελέσματα.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας