Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o

Cooking

Η άγνωστη ιστορία του χοτ ντογκ - Όλα ξεκίνησαν το 1856

Το πιο αρχετυπικό από τα αμερικανικά τρόφιμα ξεκίνησε όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να ξανασυνδέονται στη δεκαετία του 1860 μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και να διαμορφώνουν τη νέα τους ταυτότητα.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Ο Άντονι Μπουρντέν έγινε meme μετά θάνατον

Οι θαυμαστές του αγαπημένου σεφ του έδωσαν ένα σαφώς σύγχρονο είδος ψηφιακής μεταθανάτιας ζωής -στο επίκεντρο τρυφερών παρωδιακών αστείων.

Σύνταξη
Σύνταξη

Οι πατάτες είναι το τέλειο λαχανικό αλλά τις τρώμε λάθος

Η ταπεινή πατάτα είναι ένα θαυματουργό λαχανικό, αλλά οι άνθρωποι τρώνε λιγότερες από ποτέ και έχουν εγκαταλείψει τις φρέσκες πατάτες για τις κατεψυγμένες. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τη φήμη της πατάτας;

Σύνταξη
Σύνταξη

7 υγιεινά τρόφιμα και ποτά που συνδέονται επιστημονικά με μικρότερη διάρκεια ζωής

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι τα ντόνατς δεν είναι ιδανικά για τη μακροζωία, αλλά οι γιατροί λένε ότι και αυτά τα υγιεινά τρόφιμα και ποτά πρέπει να καταναλώνονται επίσης με μέτρο.

Σύνταξη
Σύνταξη

Πώς διαλέγουμε καρπούζι; Τα μυστικά από μια αγρότισσα

Πόσες φορές έχετε αγοράσει ένα καρπούζι που φαινόταν ώριμο και ζουμερό, για να αποδειχθεί άγλυκο ή στιφό; Κι όμως υπάρχουν μυστικά και μέθοδοι για να το αποφύγετε.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Έχουμε εμμονή με τις θερμίδες εδώ και 100 χρόνια εξαιτίας ενός βιβλίου που δεν έχετε ακούσει ποτέ

Η γιατρός και συγγραφέας Lulu Hunt Peters άρχισε να μετρά θερμίδες το 1918 - εκατό χρόνια αργότερα τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Η επιστήμη θέλει να σας κάνει να τρώτε το λευκό ψωμί δίχως τύψεις

Οι αρτοβιομηχανίες προσπάθησαν στο παρελθόν να κάνουν τα λευκά ψωμιά τους πιο υγιεινά προσθέτοντας πίτουρο στο αλεύρι τους, αλλά στους πελάτες τους δεν άρεσε η γεύση και η υφή

Σύνταξη
Σύνταξη

Συνθετικός καφές: φθηνότερος και… φιλικός στο περιβάλλον

Τουλάχιστον έξι εταιρείες χρησιμοποιούν τη βιοτεχνολογία και την επιστήμη των τροφίμων προκειμένου να αντικαταστήσουν τον κλασικό - Ο ψευδοκαφές μπορεί να παραχθεί με την επεξεργασία μιας σειράς συστατικών, από τα ρεβίθια και τα κουκούτσια των χουρμάδων έως τους σπόρους Ramon

Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη
Κίττυ Ξενάκη

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο