Ο Μάριο Χεζόνια έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, με τον Κροάτη να βάζει από την… τσέπη του το buy out και να είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.
Ο Κροάτης ψάχνει ακόμη και 10ήμερο συμβόλαιο προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ κάποιας ομάδας, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» σε two way συμβόλαιο προκειμένου να μπορεί να αποδεσμευτεί πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, αν ο ρόλος του δεν τον ικανοποιεί.
Τι λένε στις ΗΠΑ για την επιστροφή του Χεζόνια στο ΝΒΑ
Μάλιστα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως ο Χεζόνια αναμένεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά τη σεζόν 2019-20, με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Επίσης, σύμφωνα με τον Αμερικανό, κάποιες από τις ομάδες που τον έχουν στα ραντάρ του είναι στο… κυνήγι και του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Latest on former No. 5 overall pick Mario Hezonja per league sources:
🏀 Hezonja indeed expected to rejoin the NBA for the first time since 2019-20.
🏀 Multiple NBA teams have shown interest in the Real Madrid forward.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών