Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Ο γιος των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί μπαίνει στον χώρο του θεάματος

Ο γιος των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί μπαίνει στον χώρο του θεάματος

Ο 24χρονος Τζακ, γιος των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί, σκηνοθετεί στο Παρίσι την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Το να είσαι παιδί δύο σταρ της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά να καταφέρνεις να μένεις κάτω από το ραντάρ, όχι απλά δεν είναι εύκολο αλλά μοιάζει με αδύνατο. Ωστόσο, ο Τζακ για 24 χρόνια το είχε καταφέρει πολύ καλά – έστω κι αν είναι ο γιος του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί.

Την ώρα που η μεγαλύτερη αδερφή του Λίλι-Ρόουζ έδειξε από την εφηβεία της ότι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των διάσημων γονιών της -και μάλιστα το έχει κάνει με επιτυχία- ο Τζακ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐉 𝐀 𝐂 𝐊 𝐃 𝐄 𝐏 𝐏 (@jackidepp)

Τουλάχιστον έως τώρα. Αφού πειραματίστηκε πίσω από την κάμερα σε ταινίες μικρού μήκους, αυτή την περίοδο σκηνοθετεί στο Παρίσι -μαζί με τον συνεργάτη και φίλο του Ντέξτερ Ντέμι- το πρώτο του φιλμ. Και φυσικά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον φακό των παπαράτσι, που τον «συνέλαβαν» εν ώρα εργασίας.

Από μπάρμαν, σκηνοθέτης

Ο Τζακ Ντεπ είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του Τύπου και πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν είχε γίνει γνωστό ότι δούλευε ως μπάρμαν και στην κουζίνα σε γνωστό bar restaurant της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο ιδιοκτήτης του L’Area, Έντουαρντ Σουέκ είχε δηλώσει στη Daily Mail το 2024: «Δεν του αρέσει ιδιαίτερα η δημοσιότητα. Εργαζόταν ως μπάρμαν και στην κουζίνα. Ήταν πολύ καλός υπάλληλος. Πήρε ένα διάλειμμα πριν από λίγο καιρό, αλλά περιμένουμε να επιστρέψει μέσα στο 2025. Δεν είναι εύκολο να βρεις τόσο εργατικούς τύτους».

Οι περήφανοι γονείς και η κολλητή σχέση με την αδερφή του

Σε σχέση με τους διάσημους γονείς του, ο Τζακ μεγάλωσε όχι στα φώτα του Λος Άντζελες αλλά στην ηρεμία της νότιας Γαλλίας. Μάλιστα, το 2007 σε μια συνέντευξή της η Βανέσα Παραντί είχε εξηγήσει και τους λόγους που πήρε με τον Τζόνι Ντεπ αυτή την απόφαση.

«Αν και το Λος Άντζελες είναι ωραίο, επιλέξαμε τη Γαλλία. Η αλήθεια είναι ότι μόνο στη νότια Γαλλία μπορείς να ζήσεις όσο περισσότερο γίνεται μέσα στην ανωνυμία. Κι αυτό είναι ευτυχία για τα μικρά παιδιά» είχε πει τότε.

Κάτι που χαίρεται και ο σταρ του Χόλιγουντ. Σε συνέντευξή του, το 2014, είχε πει «πέρα από τα θεατρικά έργα που συμμετέχει, ο Τζακ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον να γίνει ηθοποιός. Ευτυχώς».

Τα καλύτερα για τον αδερφό της έχει να πει και η Λίλι-Ρόουζ. Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει «είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και κοντά. Όταν ήμασταν μικροί, ο Τζακ με έβλεπε ως την άνετη μεγάλη αδερφή. Αλλά τώρα που μεγαλώσαμε, η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ο πιο cool από όλους. Πλέον του λέω εγώ να βγούμε έξω παρέα».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies